<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Den store skiudstyrsguide

Udgivet af den 24-02-2021 16:11:48

Som enhver anden sportsgren så skal man aldrig gå ned på udstyr som skiløber. En skiferie er - hånden på hjertet – en halvdyr fornøjelse. Derfor vil det også være træls at stå i Alperne og få ondt i fødderne, fryse eller mangle noget udstyr, som gør at din skiferie ikke bliver den bedste tid. 

Læs mere

Kategorier: Udstyr, Blandet, Forberedelse til skiferien, Surfline ❄︎ Danski, Tips til skiferien

Skiferien går til ... Montgenevre

Udgivet af den 24-02-2021 16:11:24

Rikke har været Danski-guide i Montgenèvre sæsonen 2016/17. Hun har forelsket sig i området – og det er ikke uden grund! Her er der nemlig mulighed for at give jer i kast på intet mindre end 104 kilometer piste, som fordeler sig i tre afdelinger.

Læs mere

Kategorier: Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Montgenévre, Guidernes fif, Tips til skiferien

Skiferien går til ... Alpendorf

Udgivet af den 24-02-2021 16:11:10

Overvejer du en skiferie til skønne Alpendorf i Østrig? Vores dygtige guider i Alpendorf, Emma og Mette, giver dig her deres bedste råd til det skønne område. I Alpendorf er der er intet mindre end 750 pistekilometer inkluderet i din rejse. Så hvad venter du på?

Læs mere

Kategorier: Alpendorf, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

En sæson i køkkenet

Udgivet af den 24-02-2021 16:10:57

Hvert år tager mange danskere på sæson i Alperne, og mange tror fejlagtigt, at man kun kan blive guide i Alperne. Men det er langt fra rigtigt! Hos Danski er der intet mindre end otte forskellige jobtyper at vælge imellem – og tre af dem er i køkkenet på vores egne hoteller. 

Læs mere

Kategorier: Historier fra skiferien, Blandet

Skiferien går til ... Wagrain

Udgivet af den 24-02-2021 16:10:45

Oscar har været guide i Wagrain for Danski i sæsonen 2016/17. Han giver dig her de bedste fif til en skiferie i Wagrain – men vær opmærksom på, at du får lyst til at bestille en skiferie til Wagrain lige med det samme! Området er nemlig helt fantastisk for både børn, nybegyndere og øvede skiløbere.

Læs mere

Kategorier: Wagrain, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Tag på sæson som børneguide

Udgivet af den 24-02-2021 16:10:08

Drømmer du om at arbejde med børn en hel sæson? Et arbejde hvor du får store smil, søde historier, livsglæde og meget mere. Emilie har været børneguide for Danski i sæsonen 2016/17, og hun deler her ud af sine erfaringer som børneguide.

Læs mere

Kategorier: Historier fra skiferien, Børn, Blandet

Guide til skiudstyr

Udgivet af den 24-02-2021 16:09:43

Måske har du lige bestilt din første skiferie, og du er derfor lidt på bar bund, når det kommer til skiudstyr. Eller måske trænger dit nuværende udstyr til en udskiftning. Uanset hvad, så er der mange muligheder, og det kan næsten virke uoverskueligt at finde lige præcis det udstyr, som passer til dig og dit niveau.

Læs mere

Kategorier: Udstyr, Blandet, Forberedelse til skiferien, Surfline ❄︎ Danski, Tips til skiferien

Skiferien går til ... Valloire

Udgivet af den 24-02-2021 16:09:29

Vil du gerne på skiferie til franske Valloire? Så læs med her, og få nogle af vores Danski-guider fra sæsonen 2016/17, Ane og Emilies, bedste fif og råd til en skiferie i Valloire.

Læs mere

Kategorier: Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Valloire, Guidernes fif, Tips til skiferien

Solo-tur med Danski

Udgivet af den 24-02-2021 16:09:04

I uge 11 2017 afholdte Danski en solo skiferie for dem der, af den ene eller anden årsag, rejser alene på skiferie. Med på turen var Louise, som her har delt sine oplevelser og erfaringer med solo på ski. De indebar blandt andet nervøsitet inden afgang, hurtigt nye venner, skiløb, afterski og en masse forskellige livshistorier.

Læs mere

Kategorier: Afterski, Saalbach-Hinterglemm, Historier fra skiferien, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Derfor skal du på skiferie til Italien

Udgivet af den 24-02-2021 16:08:50

Hvad karakterisere egentlig skiferie i Italien udover pizza, spagetti carbonara og risotto selvfølgelig! Det vil jeg lynhurtigt fortælle dig nu...

Læs mere

Kategorier: Canazei, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Sestriere, Passo Tonale, Blandet

Solo eller single på ski?

Udgivet af den 24-02-2021 16:08:15

Blot fordi du er solo/single skal du ikke snydes for skiløb, solskin og socialt samvær. Skiferien er for dig der rejser selv og gerne vil være i selskab med andre med passion for skiløbet. Vi sætter rammerne for en hyggelig og sjov skiferie, hvor det sociale fællesskab er i fokus, på pisten, til afterski og om aftenen.

Læs mere

Kategorier: Wagrain, Afterski, Blandet, Østrig

Skiene & skiløbets historie

Udgivet af den 24-02-2021 16:07:50

Når vi alle sammen spænder de to brædder fast på vores fødder og gør klar til at suse ned ad pisten, er der ikke mange, der tænker på historien bag det, der skal transportere os frem over sneen. For rigtig mange år siden, da fortidens mænd gjorde det samme, var det nemlig med en helt anden agenda, end den vi har i dag. Skiene var nemlig et helt essentielt middel til overlevelse. Og ja - dengang var det kun mændende, der stod på ski.

Læs mere

Kategorier: Udstyr, Historier fra skiferien, Blandet

Ta' på sæson som pedel

Udgivet af den 24-02-2021 16:07:13

Har du en lille håndværker i maven? Så har Danski et arbejde til dig i Alperne som pedel. Her får du et arbejde med gode kollegaer og mulighed for en masse skiløb. Nicolai har været pedel for Danski, og her deler han ud af sine erfaringer som pedel.

Læs mere

Kategorier: Historier fra skiferien, Blandet

Destinationer med mange højdemeter

Udgivet af den 24-02-2021 16:06:59

Vil du gerne på skiferie til en destination der ligger højt? Så skal du læse videre! Vi har nemlig samlet et overblik over vores destinationer i Alperne, som ligger højest. Her er snesikkerheden høj - så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt der er nok sne eller ej.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Cervinia, Italien, Sauze d'Oulx, Sestriere, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, Zell am See, Frankrig, Sölden, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Tag på sæson som hotelpersonale

Udgivet af den 24-02-2021 16:06:48

Er din drøm at arbejde i en sæson som hotelpersonale på et af Danski’s Klubhoteller i Alperne? Her får du et arbejde med de bedste kollegaer, skiløb, gode oplevelser og meget mere. Uffe har været hotelpersonale for Danski, og han kan kun anbefale jobbet til andre.

Læs mere

Kategorier: Historier fra skiferien, Blandet

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Seneste blogindlæg