<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tag på sæson som hotelpersonale

Udgivet af den 24-02-2021 16:06:48

Er din drøm at arbejde i en sæson som hotelpersonale på et af Danski’s Klubhoteller i Alperne? Her får du et arbejde med de bedste kollegaer, skiløb, gode oplevelser og meget mere. Uffe har været hotelpersonale for Danski, og han kan kun anbefale jobbet til andre.

Hotelpersonale Danski

Det er naturligvis ikke Uffe, der er på billedet her, hvis nogen skulle være i tvivl, men Uffes skønne kollega.

I sommeren 2016 blev Uffe færdig med gymnasiet. Han ville have et sabbatår og der skulle ske noget fedt. Han ville gerne væk hjemmefra og prøve at stå på egne ben – og så ville han gerne stå på ski. Skiløb, arbejde og selvstændighed fandt han i jobbet som hotelpersonale for Danski.

Når arbejdsdagen er for kort 

Som hotelpersonale for Danski er det en god blanding af hårdt arbejde og rolige dage. Uffes arbejde består i at gøre rent, arbejde som tjener i restauranten om aften, servere morgenmad for gæsterne med mere.

Nogle dage synes jeg faktisk, at arbejdsdagen er for kort, fordi jeg bare har lyst til at fortætte med at arbejde og være sammen med mine skønne kollegaer, siger Uffe.

Nogle dage har Uffe og hans kollegaer fri. Her nyder de den friske luft og en masse skiløb – det er der nemlig god tid til, når man er hotelpersonale. Uffe synes, at noget at det bedste ved jobbet som hotelpersonale for Danski er de nye venner og det unikke sammenhold der er på destinationen.

En aften jeg sent glemmer 

Uffe har haft mange gode oplevelser som hotelpersonale, men nytårsaften er uden tvivl den aften, som han husker bedst. Her opgraderede hotellet den normale 3-retters menu til en 7-retters menu.

Nytårsaften stod jeg for serveringen sammen med mine to kollegaer. Ingen af os havde været tjenere før, så det var en vild opgave og et stort ansvar. Det hele kørte bare og det var en så fed aften, og klokken 00.00 fik vi fri og sprang ind i det nye år sammen med gæsterne, fortæller Uffe.

Generelt synes Uffe, at der er mange gode oplevelser – både med kollegaerne og gæsterne. Uffe nyder især, når han har lidt ekstra tid til at snakke med gæsterne og høre om deres oplevelser på destinationen.

Kollegaer er venner 

Uffe bor tæt på hotellet med to kollegaer. Selvom det nogen gange kan være svært at være langt væk fra familie og venner i Danmark, så er det lidt lettere at være væk, når man har så gode kollegaer, siger Uffe.

Mine kollegaer er også blevet mine venner. Der sker altid noget her nede, og der er altid nogen at være sammen med – så jeg har ikke rigtig tid til at tænke på det der hjemme, siger Uffe.

Tag på sæson som hotelpersonale 

Inden Uffe tog på sæson som hotelpersonale for Danski, fik han en grundig oplæring af hotelchefen og fra Danski. Uffe kan kun anbefale andre, at tage på sæson som hotelpersonale.

Jeg håber på, at jeg skal afsted med Danski allerede til sommer igen – og det er slet ikke utænkeligt, at jeg tager et par sæsoner mere i fremtiden, fortæller Uffe.

Tre gode råd 

Uffe har tre gode råd til dem, som ønsker at blive hotelpersonale for Danski.

  • Hold fri når du har fri
  • Tag dig tid til dine kollegaer
  • Nyd det – pludselig er sæsonen slut

Vil du gerne være hotelpersonale for Danski?

Kategorier: Historier fra skiferien, Blandet

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg