<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Solo-tur med Danski

Udgivet af den 24-02-2021 16:09:04

I uge 11 2017 afholdte Danski en solo skiferie for dem der, af den ene eller anden årsag, rejser alene på skiferie. Med på turen var Louise, som her har delt sine oplevelser og erfaringer med solo på ski. De indebar blandt andet nervøsitet inden afgang, hurtigt nye venner, skiløb, afterski og en masse forskellige livshistorier.

Læs mere

Kategorier: Afterski, Saalbach-Hinterglemm, Historier fra skiferien, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

TOP 5: Den bedste afterski i Østrig

Udgivet af den 24-02-2021 16:08:39

Nogle elsker det, andre hader det. Vi taler om afterski. Heldigvis kan man selv vælge, om man vil deltage i festen eller ej. Men hvis du er en af dem, som gerne vil have både fedt skiløb og afterski på skiferien, så skal du læse med her. Her får du nemlig de top 5 af afterski destinationer i Østrig. 

Læs mere

Kategorier: Ischgl, Schladming, St. Anton, Afterski, Obertauern, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Østrig

Danskernes favorit: Østrig

Udgivet af den 24-02-2021 16:04:45

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker Østrig. Faktisk elsker vi det så meget, at vi får en flot 10. plads over lande med flest skiturister i Østrig. Men hvorfor er Østrig så populær, og hvor vil vi helst hen i Østrig, når vi skal på skiferie? 

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Schladming, Wagrain, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Østrig

Saalbach - Skiferie for enhver smag

Udgivet af den 24-02-2021 16:03:50

Læs mere

Kategorier: Afterski, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Østrig

Skiferien går til ... Saalbach-Hinterglemm

Udgivet af den 24-02-2021 16:00:13

Frederik og Morten elsker Saalbach/Hinterglemm! Det gør de fordi, at det var deres hjem i skisæsonen 2016/17. Herunder giver de jer deres bedste råd og fif til en skøn skiferie i Saalbach/Hinterglemm.

Læs mere

Kategorier: Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Rejserådgivernes feriefavoritter

Udgivet af den 24-02-2021 15:59:30

Her på Danski kontoret har vi en masse dygtige ferierådgivere, men hvis de helt selv kunne vælge, hvor skulle de så hen på skiferie, og hvad er deres favorit rejsemål? Det får du svaret på her. 

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Ischgl, Schladming, Tignes, St. Anton, Val d'Isere, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Historier fra skiferien, Østrig

Guidernes fif til Saalbach-Hinterglemm

Udgivet af den 24-02-2021 15:56:58

Vores super dygtige guide Freja er lige kommet hjem fra Saalbach-Hinterglemm med hovedet fyldt med fif, tips og tricks til dig og din kommende skiferie i Østrig.

Læs mere

Kategorier: Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Guidernes fif, Østrig

Guide til 5 populære ski-in/ski-out hoteller

Udgivet af den 24-02-2021 15:56:36

Tilhører du gruppen af skiløbere, der ikke kan få pisten tæt nok på? Som drømmer om at trille fra morgenbordet og ud på pisten? Typen der vil slå de første sving på jomfrupisterne hver morgen?  Så kommer her en liste med de 5 bedste ski-in/ski-out hoteller.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Italien, Sauze d'Oulx, Tignes, Wagrain, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Østrig

5 grunde til en skiferie til Saalbach

Udgivet af den 24-02-2021 15:56:01

Malene har været Danski guide i skønne Saalbach-Hinterglemm i sæsonen 2017/18. Hun elsker området, og det er ikke uden grund. Men hvis hun skal give dig fem gode grunde til, at du skal på skiferie hertil, så er hun ikke i tvivl. 

Læs mere

Kategorier: Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Romantisk luksus skiferie for to til Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:52:37

Sneen daler stille ned fra himlen og knitrer under skiene. Efter en god dag på pisterne, kan I se frem til en storslået tre-retters gourmetmenu, hvorefter aftenen fortsætter foran pejsen med et glas champagne. Det er livet med en luksus romantisk skiferie for to. Men hvor finder man den bedste oplevelse, når kun det bedste er godt nok? 

Læs mere

Kategorier: Ischgl, Italien, Val d'Isere, Val Thorens, Zell am See, Afterski, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Sæsonen 2017/18 slår alle snerekorder

Udgivet af den 24-02-2021 15:52:09

Vejrguderne har velsignet Alperne denne sæson, og sneen vælter ned fra himlen. Allerede nu meldes der snerekorder flere steder, og ser man på de snerapporterne er der ingen tvivl – skisæsonen 2017/18 slår alle!  

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Bad Gastein, Canazei, Cervinia, Ischgl, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Schladming, Sestriere, Tignes, St. Anton, Val d'Isere, Val Thorens, Wagrain, Zell am See, Courchevel, Frankrig, Alpendorf, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Blandet, Montgenévre, Valloire, Østrig, La Rosiére

Europas bedste skisportsdestinationer 2018

Udgivet af den 24-02-2021 15:44:24

Er du på jagt efter de absolut bedste skidestinationer til din skiferie? Alle skiløbere er blevet hørt, og på baggrund af det er top 15 over Europas Bedste Skisportsdestinationer 2018 fundet. Herunder kan du se de af vores destinationer, som har fået en plads blandt top 15.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Italien, Livigno, Val Thorens, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Forberedelse til skiferien, Montgenévre, Valloire, Østrig, Tips til skiferien

På skiferie i julen

Udgivet af den 24-02-2021 15:43:56

Dansk jul er traditionel julemad, julesalmer og familiehygge, men for mange danskere er juletiden også lig med stress og jag.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Livigno, Tignes, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Valloire, Tips til skiferien

Derfor skal du på skiferie i Østrig

Udgivet af den 24-02-2021 15:37:50

Uanset om du skal på ski med familien, om du er begynder eller en "skihaj", der går efter den bedste powder, eller om du er til... ja - vi kommer ikke udenom det - den legendariske, østrigske afterski, så har Østrig noget til dig!

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Ischgl, Schladming, St. Anton, Wagrain, Zillertal, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Blandet, Mayerhofen, Østrig

Guide: Her finder du verdensklasse afterski

Udgivet af den 24-02-2021 15:34:55

Der findes ikke meget der er bedre end at stå på ski ned af nypræparerede pister i Alperne. Men når ski-dagen er ved at være omme, lifterne lukker og aftenen går på hæld, så sker der noget med skiområdet, som ikke involverer fuld fart ned af pisterne, men som i den grad også har noget med ski at gøre: Afterski!

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Ischgl, Schladming, Tignes, St. Anton, Val d'Isere, Val Thorens, Afterski, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Historier fra skiferien, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Seneste blogindlæg