<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danskernes favorit: Østrig

Udgivet af den 24-02-2021 16:04:45

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker Østrig. Faktisk elsker vi det så meget, at vi får en flot 10. plads over lande med flest skiturister i Østrig. Men hvorfor er Østrig så populær, og hvor vil vi helst hen i Østrig, når vi skal på skiferie? 

danski-skiferie-wagrain-familie 

Østrig, åh Østrig. Her er der noget for både små og store, nybegyndere og øvede, familien og afterskierne. Derfor er det heller ikke overraskende, at der sidste sæson var over en million danske overnatninger på de mange Østrigske skisportssteder. Det helt officielle tal, fra Østrigs svar på Danmarks statistik, er 206.000 danske ankomster til Østrig i løbet af vintersæsonen 2017-2018. 

Alle elsker ... 

Området i og omkring Salzburg indeholder nogle af de bedste skisportssteder – og mange af dem har vi også på programmet her hos Danski. Faktisk er området så populært, at cirka 40% af alle danske overnatninger i vintersæsonen var i Salzburg. 

Men der er ingen tvivl om, at der er en klar favorit i Østrig - og det har været det i mange år: Wagrain i Ski Amadé! Wagrain er skarpt fulgt af Saalbach, Bad Gastein, Sölden og Ischgl af besøgende fra Danmark. Men det er bare som om, at ingen kan måle sig med Wagrain og Ski Amadé. Men Ski Amadé er også bare noget for dig. 750 pistekilometer, 350 pister og 270 lifte eller gondoler. 

En ny favorit i Østrig? 

Men selvom Wagrain er en klar favorit blandt danskerne, så er der en ny destination, som bliver mere og mere populær: SchladmingSchladming oplevede en stigning på 20% i besøgende fra Danmark sidste vinter. Schladming er nu gået hen og blevet til den 8. største destination for danskerne om vinteren i Østrig. Her hos Danski forstår vi godt hvorfor! 156 pistekilometer, 85 lifte og skiløb i op til 2.700 højdemeter.  

Skal du med på skiferie til Østrig? Klik på knappen herunder og få et overblik over alle vores destinationer. 

 

Information fra Standby.dk. 

Kategorier: Bad Gastein, Schladming, Wagrain, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg