<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rejserådgivernes feriefavoritter

Udgivet af den 24-02-2021 15:59:30

Her på Danski kontoret har vi en masse dygtige ferierådgivere, men hvis de helt selv kunne vælge, hvor skulle de så hen på skiferie, og hvad er deres favorit rejsemål? Det får du svaret på her. 

Sebastian Bundgaard

Sebastian-Danski

Fra Randers  35 skiferier & 5 måneder på sæson i La Rosiere 

Hvor vil du gerne hen på skiferie næste gang - og hvorfor? 

Jeg har en ide om, at jeg gerne vil til Schladming, da jeg aldrig har været der før. Jeg er ret glad for afterski  hvem er ikke det? - og i Schladming ligger Hobenhaus Tenne, som er Europas største afterski sted. Så udover det gode skiløb der er, vil jeg rigtig gerne prøve afterskien. 

Hvad er dit favoritrejsemål - og hvorfor? 

Jeg har to favoritrejsemål, og det er Tignes og Val d’Isere, som jo egentligt ligger ret tæt på hinanden. Jeg synes altid at de to destinationer tilbyder godt vejr, og så ligger begge steder højt og det giver mulighed for masser af sne, som for mig betyder off-piste. Jeg glæder mig altid, når jeg tager til en af disse destinationer! 

Hvad er det bedste ved skiferien i følge dig? 

Jeg er rigtig glad for afterski, men skiløbet kommer altid først. Jeg elsker at udfordre mig selv med off-piste, og det er ofte sammen med mine kammerater, og af den grund ender vi også ofte nogle fede steder, som vi ellers ikke ville have oplevet. Det er det fedeste ved skiferie!

 

Annika Kölln

Fra Grindsted - 10 skiferier  

Hvor vil du gerne hen på skiferie næste gang - og hvorfor? 

Min næste skiferie skal gå til Sölden i Østrig. Dog elsker jeg stadig Frankrig, og har været der de sidste mange år, og derfor er det også tid til at prøve noget nyt. Jeg har hørt meget godt om Sölden, og så er afterskien altså bare bedst i Østrig ifølge mig. I Sölden er der højt skiløb, og for nylig er liftkortet også udvidet til Obergugl. Så der er mange gode grunde til at jeg vil hertil. 

Hvad er dit favoritrejsemål - og hvorfor? 

Faktisk er mit favoritrejsemål også et sted i Østrig, nemlig St. Anton, hvor jeg var sidste år i december. Det jeg elsker ved St. Anton er de varierede og gode lange røde pister, og så havde jeg en ide om, at jeg gerne ville lære at køre off-piste, og det var St. Anton det perfekte sted til. 

Hvad er det bedste ved skiferien i følge dig? 

Jeg elsker at være aktiv, og så er der jo ikke noget bedre end at tage på skiferie. Her får jeg både lov til at være aktiv om dagen, og hygge med brætspil om aftenen. Det er så skønt at være væk fra alle hverdagstingene, bare smide mobilen væk, og koncentrere sig om de mennesker man er sammen med.

 

Frederik Klebæk 

Fra Grenaa - 9 skiferier & 5 måneder på sæson i Ischgl

Hvor vil du gerne hen på skiferie næste gang - og hvorfor? 

Jeg har faktisk aldrig været i Frankrig, så jeg vil rigtig gerne til Tignes. Jeg har hørt meget godt om destinationen, både i forhold til skiområdet og afterski, og så vil jeg gerne prøve at bo på vores Danski Klubhotel l’Arbina. Jeg skal helt sikkert afsted dertil i den nærmeste fremtid. 

Hvad er dit favoritrejsemål - og hvorfor? 

Jeg har tidligere været guide i Ischgl, så det står mit hjerte nært, derfor er det også mit favoritrejsemål. Køen til lifterne er altid korte – selv om morgenen – og så er skiområdet bare rigtig fedt, især til den øvede skiløber. Jeg har selvfølgelig også afprøvet afterskien, og jeg er stor fan af det hele! 

Hvad er det bedste ved skiferien i følge dig? 

Det er et svært spørgsmål. For mig handler det meget om at være sammen med dem, jeg rejser med. Det kan være alt fra at stå og vente på liften sammen, til at sidde og drikke en varm kop kakao sammen. Jeg elsker det fællesskab skiferie giver!

 

Thomas Ørts

Fra Harboøre i Vestjylland - 12 skiferier

Hvor vil du gerne hen på skiferie næste gang - og hvorfor? 

Jeg vil gerne til Saalbach-Hinterglemm, og rejser faktisk derhen i uge 11 med min familie. Jeg har aldrig været der før, men alle på kontoret er stor fan af det – og så skal det da prøves. Det er et stort skiområde, der er god afterski og så er byen sammenhængende. Så jeg glæder mig! 

Hvad er dit favoritrejsemål - og hvorfor? 

Det er svært at vælge én favorit – for Alperne består af virkelig mange gode skiområder. Men skal jeg vælge, så bliver det Alpe d’Huez i Frankrig. Det er et stort, sammenhængende skiområde med plads til alle. Det er nemt at finde rundt, og som fingerregel kan man huske på, at jo længere man tager op, jo mere udfordrende er det. Det er et alsidigt område, med god mad og et godt liftsystem. Absolut et besøg værd! 

Hvad er det bedste ved skiferien i følge dig? 

Det bedste ved skiferien er friheden. Man skal kun koncentrere sig om det at på ski – intet andet. Det er afslapning, en god måde at koble fra på, masser af frisk luft i naturskønne omgivelser.

 

Det var rejserådgivernes feriefavoritter, har du lyst til at dele med os, hvilket der er dit favoritrejsemål? Så fortæl om det i kommentarfeltet herunder. Hvis du har fået lyst til at tage på skiferie, så se alle vores afbudsrejser her. 

 

Kategorier: Alpe d'Huez, Ischgl, Schladming, Tignes, St. Anton, Val d'Isere, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Historier fra skiferien, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg