<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Guide til 5 populære ski-in/ski-out hoteller

Udgivet af den 24-02-2021 15:56:36

Tilhører du gruppen af skiløbere, der ikke kan få pisten tæt nok på? Som drømmer om at trille fra morgenbordet og ud på pisten? Typen der vil slå de første sving på jomfrupisterne hver morgen?  Så kommer her en liste med de 5 bedste ski-in/ski-out hoteller.

danski-skiferie-ski-in-ski-out

Hvis, du kan svare ja til mindst én af tingene ovenfor, vil jeg anbefale dig at læse med her!

NR. 1 - Le Refuge, Alpe d'Huez, Frankrig

På vores eget Hotel Refuge får du ægte ski-in/ski-out! Pisten ligger lige uden for vinduerne og med kun 75 meter til nærmeste lift. Vi anbefaler blandt andre hotellet til børnefamilier.

Vores eget hotel med dansk personale er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning. Det er ikke luksus, men hvad det evt. måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den gode mad og selvfølgelig den korte afstand til pisten.

NR. 2 - l'Arbina, Tignes, Frankrig

Hotel l'Arbina i fantastiske Tignes, er Danskis eget Klubhotel med wellness. Hoteller ligger med den bedst tænkelige beliggenhed lige ved pisten og liften.

Det hyggelige hotel tilbyder lækkert mad til børn såvel som voksne, hvilket gør det ideelt til både familieskiferien og kæresteturen.

NR. 3 - Pinzgauerhof, Hinterglemm, Østrig

Hotel Pizgauerhof er ét af vores nye Danski hoteller til sæsonen 2016/2017. Det ligger for foden af pisten og kun en spytklat fra liften. Hotellet bliver drevet af vores skandinaviske personale, der sørger for, at du bliver taget godt i mod og har alt, du har du brug for på en velllykket skiferie.

Er du til østrigsk afterski, er Pinzgauerhof også stedet. Få meter oppe på pisten ligger afterskibaren, Goasstall, hvor festen hver dag skydes i gang af ’Den Glade Ged’, der kommer forbi og danser. Vi anbefaler hotellet til grupper, der ønsker at rejse på skiferie sammen.

NR. 4 - Widmoos, Wagrain, Østrig

Om Danskis eget Klubhotel Widmoos siger de lokale, at det ligger i himlen over Wagrain. Det er måske lidt en overdrivelse, men hoteller ligger mega godt med direkte udgang til pisten. Det betyder, at du bare kan hoppe i støvlerne, klikke i skiene og suse afsted. Hotel Widmoos er ét af vores mest populære ophold til børnefamilier. Til de mindste, eller nyeste skiløbere i familien, ligger der en "øve-lift" i baghaven.

NR. 5 - Monte Triplex, Sauze d'Oulz, Italien

Hotel Monte Triplex ligger placeret i over 2.000 meters højde oppe på bjerget. Her kan du blive den første på pisten hver morgen, hvis du altså også foretrækker nypræparerede pister. Hotellet er af ældre dato, men det betyder bestemt ikke noget. Her hersker en hyggelig stemning, og i husets kælder kan du slå dig ned og nyde en drink i baren efter dagens skiløb. Hotellet byder også på en solterrasse med udsigt over de sneklædte bjerge.

Det var et udpluk af vores mest populære ski-in/ski-out ophold - vi har også mange andre!

Kontakt os på 86 800 600 eller mail@danski.dk, hvis vi skal finde et andet hotel på pisten.

Kategorier: Alpe d'Huez, Italien, Sauze d'Oulx, Tignes, Wagrain, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg