<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Derfor skal du på skiferie i Østrig

Udgivet af den 24-02-2021 15:37:50

Uanset om du skal på ski med familien, om du er begynder eller en "skihaj", der går efter den bedste powder, eller om du er til... ja - vi kommer ikke udenom det - den legendariske, østrigske afterski, så har Østrig noget til dig!

danski-skiferie-oestrig

5 gode grunde til at vælge en skiferie i Østrig

❆ Det er let at køre til. Det er praktisk, hvis du vil billigere på ski!

❆  Østrig er drøn godt til børn & begyndere! Her finder du skovpister og blå- og grønne pister

❆  Afterski! Vi nævner i flæng... Mooserwirt, Kuhstall, Hinterhag, Tenne, Schatzi Bar m.fl.

❆  Østrigsk hygge: Kaiserschmarrn, Heiße Choko i træhytte og Weissbier serveret af personale i de obligatoriske lederhosen!

❆  Skiløb til alle: Store, moderne skiområder og powder imellem træerne

Østrig er altså stedet, uanset om du er på udkig efter et familievenligt skiområde til børnefamilier, eller om dit fokus er rettet mod den del, der involverer godt skiløb, tyrolermusik, fadbamser og fællesskål.

... OG så er de fleste store østrigske skiområder altså blevet virkelig gode til at lave kunst-sne, hvis vi ikke får den sne, vi alle gerne vil have.

Auf Wiedersehen, Skiløber!

Kategorier: Bad Gastein, Ischgl, Schladming, St. Anton, Wagrain, Zillertal, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Blandet, Mayerhofen, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg