<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TOP 5: Den bedste afterski i Østrig

Udgivet af den 24-02-2021 16:08:39

Nogle elsker det, andre hader det. Vi taler om afterski. Heldigvis kan man selv vælge, om man vil deltage i festen eller ej. Men hvis du er en af dem, som gerne vil have både fedt skiløb og afterski på skiferien, så skal du læse med her. Her får du nemlig de top 5 af afterski destinationer i Østrig. 

moosewirt-st-anton-danski  

Foto: Fra Moosewirt i St. Anton

Dans, sang, skistøvler, kolde øl og aperol spritz i lange baner. Afterski i Østrig er bare noget helt særligt, og noget der bare må opleves – det er næsten en form for kultur. Men hvor finder man de bedste afterski steder? Det får du svaret på her.  

Saalbach-Hinterglemm 

I Saalbach-Hinterglemm er du bare sikret en fest fra start til slut – hele sæsonen igennem. En af de mest populære steder er uden tvivl Grossstall på skibakken over Hinterglemm. Her er god atmosfære, fed afterski og verdensklasse skiløb. 

Sölden 

Hvis du leder efter et sted at feste, så skal du tage til Sölden. Her kan du synge ned af pisten det meste af eftermiddagen, mens afterskien starter på de mange små barer i terrænet. Vi kan anbefale Katapult, som er den største klub i Sölden, hvor specielle shows altid er på dagsordnenen. Men altså, du går heller aldrig galt i byen på Fire & Ice, hvor alle de klassiske afterski sange venter dig. 

katapult-solden-danski

Foto: Katapult i Sölden.

St. Anton 

Moosewirt. Mere behøves vi næsten ikke sige! Derfor for St. Anton også en klar favorit hos Danski – for hold nu op, her er der fest. Ikke bare sådan en middelfest som går under den jyske kategori ‘fin’ eller ‘okay’,  men verdensklasse afterski. Her er der godt humør, god musik og en fed fest – og skal du være en del af den, så skal du være der fra start. Det er nemlig et meget populært sted! Moosewirt lukker klokken 20.00, men det betyder ikke, at festen er slut. Du tager bare ned på Krazy Kangaroo og forsætter, til de trætte skiben ikke kan mere. 

Obertauern 

Obertauern scorer ikke kun point med sin snegaranti, og det faktum at mange hoteller ligger direkte på pisten, men også på deres afterski. Vi hos Danski vil gerne anbefale Lürzer Alm, som ligger direkte på pisten og er derfor et perfekt stop på dagens skiløb - eller endestation, hvis der kommer for mange øl indenbors. De to etager emmer af fest, musik, dans og alt, hvad du ellers kan forestille dig -  og bagefter forsætter festen i byen (naturligvis). 

ischgl-danski-kuhstall

Foto: Kuhstall i Ischgl.

Schladming 

Schladming har utallige hytter lige ved siden af pisterne – og der er afterski til alle! Både den stille og rolige, den vilde og den med dans på bordene i skistøvler. En klar anbefaling er Platzhirsch-Alm, som er en blanding af en restaurant og en afterski-bar – og mad og drikke er altså ofte en god kombination. En anden anbefaling er Schirmbar, som ligger direkte ved liften Planai. Men altså, faktisk kunne vi blive ved med at anbefale afterski-steder i Schladming, for der er virkelig mange – og de er alle gode. Så hvorfor ikke bare prøve et nyt sted hver dag? 

Kategorier: Ischgl, Schladming, St. Anton, Afterski, Obertauern, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg