<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skiferien går til ... Valloire

Udgivet af den 24-02-2021 16:09:29

Vil du gerne på skiferie til franske Valloire? Så læs med her, og få nogle af vores Danski-guider fra sæsonen 2016/17, Ane og Emilies, bedste fif og råd til en skiferie i Valloire.

Læs mere

Kategorier: Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Valloire, Guidernes fif, Tips til skiferien

Tag på skiferie med SnowyClub

Udgivet af den 24-02-2021 16:05:09

En skiferie med børn behøver ikke at være kaotisk - ta' med SnowyClub til Alperne.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Italien, Livigno, Wagrain, Frankrig, SnowyClub, Børn, Blandet, Valloire, Østrig

Sæsonen 2017/18 slår alle snerekorder

Udgivet af den 24-02-2021 15:52:09

Vejrguderne har velsignet Alperne denne sæson, og sneen vælter ned fra himlen. Allerede nu meldes der snerekorder flere steder, og ser man på de snerapporterne er der ingen tvivl – skisæsonen 2017/18 slår alle!  

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Bad Gastein, Canazei, Cervinia, Ischgl, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Schladming, Sestriere, Tignes, St. Anton, Val d'Isere, Val Thorens, Wagrain, Zell am See, Courchevel, Frankrig, Alpendorf, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, Blandet, Montgenévre, Valloire, Østrig, La Rosiére

Guide: De billigste destinationer i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:49:30

Hvis du gerne vil på en skiferie til Frankrig, Østrig eller Italien, så har vi i Danski 22 forskellige destinationer i de skønne Alper. Men destinationerne er også forskellige når det kommer til pris. Men hvor skal du så tage hen, hvis du gerne vil på en billig skiferie til Frankrig, Østrig eller Italien, og hvorfor er det, at nogle destinationer er dyrere end andre? 

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Canazei, Cervinia, Ischgl, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Sestriere, St. Anton, Val d'Isere, Val Thorens, Wagrain, Frankrig, Alpendorf, Forberedelse til skiferien, Montgenévre, Valloire, Østrig, La Rosiére, Tips til skiferien

Europas bedste skisportsdestinationer 2018

Udgivet af den 24-02-2021 15:44:24

Er du på jagt efter de absolut bedste skidestinationer til din skiferie? Alle skiløbere er blevet hørt, og på baggrund af det er top 15 over Europas Bedste Skisportsdestinationer 2018 fundet. Herunder kan du se de af vores destinationer, som har fået en plads blandt top 15.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Italien, Livigno, Val Thorens, Frankrig, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Forberedelse til skiferien, Montgenévre, Valloire, Østrig, Tips til skiferien

På skiferie i julen

Udgivet af den 24-02-2021 15:43:56

Dansk jul er traditionel julemad, julesalmer og familiehygge, men for mange danskere er juletiden også lig med stress og jag.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Livigno, Tignes, Saalbach-Hinterglemm, Blandet, Valloire, Tips til skiferien

5 grunde til en skiferie til Valloire

Udgivet af den 24-02-2021 15:36:08

Valloire er lille fransk perle med udsøgt natur og en atmosfære og stemning i byen, som bare byder en hjerteligt velkommen. Med 150 pistekilometer spredt over tre bjergmassiver, udgør skiområdet i Valloire et godt skiløb for både begyndere såvel som øvede skiløbere. 

Læs mere

Kategorier: Frankrig, SnowyClub, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien, Valloire, Guidernes fif, Tips til skiferien

Skiferie med børn

Udgivet af den 24-02-2021 15:35:54

Beslutningen er taget; til vinter skal ungerne for første gang med på ski – og så melder spørgsmålene sig! Hvornår er de egentlig gamle nok til at få brædder under fødderne for første gang? Er nogle destinationer i Alperne mere egnede til børn, og er der egentlig andet, du skal have styr på?

Læs mere

Kategorier: Wagrain, SnowyClub, Børn, Blandet, Valloire, Tips til skiferien

5 gode grunde til at vælge skiferie i Frankrig

Udgivet af den 24-02-2021 15:22:20

Franskmænd er mange ting, nogen siger krukkede andre snobbede. Men de kan altså finde ud af det der med at lave lækre ski-destinationer. Det har måske noget at gøre med, at de er meget perfektionistiske, men det kommer jo udelukkende ud til din fordel.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, Frankrig, Blandet, Montgenévre, Valloire, La Rosiére

De tre bedste skiferier til børnefamilien

Udgivet af den 24-02-2021 15:16:45

Skal du på skiferie med mindre børn - måske for første gang? Så kan det være en jungle at finde ud af, hvor turen skal gå hen. For det første vil vi gerne slå fast: Man kan sagtens tage helt små børn med til Alperne på skiferie! For det andet er der rigtig mange børnevenlige områder i Alperne - du får vores top tre her.

Læs mere

Kategorier: Wagrain, Frankrig, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien, Montgenévre, Valloire, Østrig, Tips til skiferien

Guidernes bedste fif til skiferien i Valloire

Udgivet af den 24-02-2021 15:05:41

Amalie tilbragte sidste sæson i Valloire, og hun har givet os sine bedste fif og hemmelige steder, du bør kende til, inden din skiferie til Valloire.

Læs mere

Kategorier: Frankrig, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien, Valloire, Guidernes fif

Billigt på skiferie

Udgivet af den 24-02-2021 15:04:05

En skitur kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Her kommer 3 tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal på ski, og 1 tip til hvor du absolut ikke må spare.

Læs mere

Kategorier: Afterski, Valloire, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Seneste blogindlæg