<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Billigt på skiferie

Udgivet af den 24-02-2021 15:04:05

En skitur kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Her kommer 3 tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal på ski, og 1 tip til hvor du absolut ikke må spare.

valdisere-born-1

1. Vælg destination med omhu

Nogle destinationer er bare dyrere end andre. Sådan er det bare. Danski anbefaler Valloire som en billig destination. Både liftkort og lejligheder er billigere i Valloire, og det kan man se på pakkepriserne. Så tænker du måske: er det så bare en lille by med børnebakker? Svaret er nej! Valloire er med sine 150 km pister noget for alle. Der er noget for alle niveauer, og stedet er også kendt for sine formidable offpiste muligheder. I Valloire er der også mulighed for at møde Snowy og være en del af SnowyClub.

Valloire er en by med både fransk charme og autenticitet. Valloire er en rigtig by med fastboende lokalbefolkning. Byen kan både byde på lækre delikatesseforretninger, et ugentligt marked, hyggelige restauranter og barer og verdensmesteren i slalom Jean-Baptiste Grange (Eller i hvert fald hans forældre, der ejer en skibutik og hans onkel, der står for den lokale franske skiskole).

Valloire er desværre ikke en del af vores program længere, men se nærmere på Alpendorf.

2. Hold øje med rabatter

Book så tidligt som muligt, eller så sent som muligt. Vi gav indtil d. 1/7 en rabat på 800 kr. på alle vores ture. Har du is i maven og er du fleksibel, kan du også vente og tage en afbudsrejse eller en af de ture, der ikke er udsolgt. Det skal dog nævnes, at udbuddet langt fra er lige så stort som på charterrejser.

Overvej også hvilken uge du rejser i. Ligesom ved destinationen er nogle uger bare dyrere end andre. Spring over ugerne omkring jul, nytår og vinterferien, og så kan du ofte spare en del penge.

3. Alle de små ting – som fylder alligevel!

Har du overvejet, hvor mange penge du vil bruge på transport, mad, afterski og udstyr? Du burde i hvert fald overveje det, for mange steder kan du spare penge.

Har du en firmabil på hvide plader med fri kørsel og benzinkort, kan du spare en masse penge på transporten. Vælger du selv at lave mad på skituren, og kan du nøjes med sidste sæsons ski tøj, er der også penge at spare her. Afterski kan også være en dyr post. Måske kan det nogle af dagene være lige så hyggeligt at smutte i supermarkedet og købe en øl og nyde den i lejligheden. 

4. Et sted du IKKE må spare

Der er også nogle steder, man bare ikke må spare! Har du styr på de nye regler, efter det blå sygesikringskort trådte i kraft d. 1/8 2014? Sørg for at have den rigtige forsikring, ellers kan det blive en voldsomt dyr skiferie, hvis du kommer til skade!

Kategorier: Afterski, Valloire, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg