Brug for hjælp? Ring til 86 800 600 fra kl. 09:00-21:00, så er vi klar til at hjælpe.

TeenCamp - Den ultimative skiferie

Udgivet af Danski den 29-09-15 13:20

TeenCamp er for dig mellem 12-17 år, som gerne vil stå på ski med andre unge. I uge 52, 53, 7, 8 og 12 tilbyder vi TeenCamp i Alpe d’Huez. Alpe d’Huez byder på 249 km pister, som du og andre unge kan udforske med Teenguiden. Der kørers på pister, i parken, hvor du kan lave de fedeste tricks og i skoven, hvor du kan finde helt nye pister. Den ultimative skiferie for teenagere.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Blandet, Børn, Frankrig, TeenCamp

Find den destination der passer til din familie

Udgivet af Danski den 17-09-15 10:56

Det er vigtigt at finde den rigtige destination, når du skal på skiferie med familien og børnene skal med på ski. Det er ret fantastisk, at stå på ski med sine børn. og jo egentlig ikke så tit vi er sammen med vores børn om sport hver dag en hel uge. Jo bedre de bliver (og det går som regel ret hurtigt), jo flere muligheder er der for et godt skiområde - og jo sjovere er det. (Og før du ved det kører de fra dig...;)

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Børn, Frankrig, Italien, Livigno, Østrig, SnowyClub, TeenCamp, Wagrain

TeenCamp - Afterski og Gamenights

Udgivet af Danski den 26-03-15 16:11

TeenCamp: Skiferie for teenagere med TeenLounge og Afterski med GameNights og MovieNights. Så er endnu en fantastisk uge ved at nå sin afslutning, og endnu en uge med Teen Camp! Derfor byder vi igen på en super fed video, lavet og redigeret sammen med alle de super seje teens.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Blandet, Frankrig, TeenCamp

TeenCamp med fart over feltet

Udgivet af Danski den 26-03-15 16:11

TeenCamp for TeensOnly med fart over feltet. Dygtige Teen Guides, der kørere fedt på ski i parken med slopestyle, hop og offpiste.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

TeenCamp er skiløb, GoPro og nye venner!

Udgivet af Danski den 18-03-15 10:37

Danskis TeenCamp er et virkelig fedt koncept! Jeg ville ønske, at jeg havde været på TeenCamp, da jeg som 15 årig blev tvunget med mine forældre på en uges skiferie. En uge med forældre uden internet og venner! Heldigvis har jeg fået lov til at være lidt med på Danskis TeenCamp i Alpe d`Huez.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

Skiferie med TeenCamp i Juleugen

Udgivet af Danski den 26-01-15 16:11

Så blev Danskis nye koncept, TeenCamp, endelig skudt igang! Det resulterede i en helt igennem fantastisk uge, med en masse fed skiløb og hyggelige timer sammen.

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

TeenCamp i nytårsugen

Udgivet af Danski den 26-01-15 16:11

Vores teenguide Andreas, har endnu engang afholdt teencamp uge, og det var for alle de fantastiske teens, som har besøgt os henover nytåret. Ugen startede med en masse sne, som også kan ses på denne uges video fra Teencamp! Andreas siger tusind tak for en fed fed uge og håber, at alle teens har haft det ligeså sjovt!

Læs mere

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til line.luff@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Seneste blogindlæg