<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TeenCamp er skiløb, GoPro og nye venner!

Udgivet af den 24-02-2021 15:17:55

Danskis TeenCamp er et virkelig fedt koncept! Jeg ville ønske, at jeg havde været på TeenCamp, da jeg som 15 årig blev tvunget med mine forældre på en uges skiferie. En uge med forældre uden internet og venner! Heldigvis har jeg fået lov til at være lidt med på Danskis TeenCamp i Alpe d`Huez.

På ski med andre teens

Det jeg synes er det geniale ved TeenCampen, er, at det er for alle teenagere, både piger og drenge kan være med. Selvfølgelig skal de kunne stå lidt på ski, men det er egentlig ikke skiløbet, der er i fokus. De unge synes bare, det er fedt at få lov til at køre rundt uden mor og far, og få nye venner samtidig som man kan være sammen med en hel uge i alperne. Om dagen køres der sammen med en tilknyttet Danski TeenGuide rundt i terrænet, og her udforskes pisten og snowparken. Med de udlånte GoPro kameraer filmes de fedeste hop ved air jump ”puden”. Hvis der kommer endnu flere teens med på Campen, kan man dele gruppen op. Så kan de unge vælge om de vil køre i snowparken og filme, eller hellere vil hygge sig med en tur på pisten. 

Danski_TeenCamp_Uge7-30-1024x682

Danski_TeenCamp_Uge7-65-1024x682

Mere end bare ski

Efter skidagen er der afterski på hotellet for alle Danskis gæster. Her har de unge deres egen Teen afterski, hvor mindre søskende får lov at komme med ind, hvis de er heldige. Her råhygges med varm kakao, Playstation og redigering af dagens GoPro optagelser. Det er virkelig hyggeligt og både piger og drenge får et godt sammenhold i løbet af ferien. Med så mange teens samlet kan man også lave andre ting. Det kunne for eksempel være en 'gammeldags-spil-eftermiddag', en tur ned til ski teknikeren, hvor man kan se, hvordan man sliber ski eller måske en tur på skøjtebanen.

Eller også er man så heldig at en af Danmarks bedste freeride skiløbere kommer forbi. Som i uge 8, hvor TeenCampen fik fornøjelsen af Rasmus DJ.

Danski_TeenCamp_Uge7-12-1024x683

TeenCamp filmen

I løbet af ugen er der selvfølgelig også lidt tid til forældrene. Men de unge skal næsten hives væk fra aktiviteterne, for at spise den lækre 3-retters menu på hotellet. Det sker dog ofte, at desserten kommer med ind til spil-området, så der kan hygges videre med de nye skivenner.

Forældrene kigger engang imellem ind for at se hvad de unge laver, ofte får de at vide at de skal gå ud igen, men de er inviteret med til premieren på ugens endelige TeenCamp film, der efterfølgende bliver lagt på de sociale medier, så vennerne derhjemme kan se hvor fed en tur de unge har haft. Filmen er en fed del af TeenCampen, fordi de unge i løbet af ugen har en fælles mission, og alles optagelser kommer med, og så er det vildt fedt at have sådan en video med hjem som souvenir.

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg