<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skiferie med TeenCamp i Juleugen

Udgivet af den 24-02-2021 15:25:04

Så blev Danskis nye koncept, TeenCamp, endelig skudt igang! Det resulterede i en helt igennem fantastisk uge, med en masse fed skiløb og hyggelige timer sammen.

 

 

En flok teenagers kørte hele ugen rundt med teen-guiden Andreas, hvor de fik filmet en masse videoer med GoPro-kamaraerne. Fredag eftermiddag sad hele holdet samlet og klippede en slut video sammen, som I alle kan se herunder. Vi er allerede gået ind i den næste "TeenCamp-uge", nemlig nytårsugen, hvor endnu en video vil se sin gang! Kommer nogle til Alpe d´Huez med teenagers, så giv endelig videoen et like. 

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg