<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TeenCamp med fart over feltet

Udgivet af den 24-02-2021 15:32:23

TeenCamp for TeensOnly med fart over feltet. Dygtige Teen Guides, der kørere fedt på ski i parken med slopestyle, hop og offpiste.

        

Så er endnu en uge ved at blive rundet af. En fantastisk uge med en masse solskin og en flok glade gæster. En uge hvor musik quizzen nåede nye højder, picnic stedet fik en fantastisk renovering og en uge med et lille (dog fantastisk) teen camp hold. Der blev hygget på pisterne, skøjtebanen og ikke mindst La Folie Douce. Vi håber, at I alle har haft en god ferie og kommer sikkert hjem. Vi glæder os til at få en hyggelig uge med de nye gæster, hvor sæsonen desværre kun løber i 3 uger endnu.

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, TeenCamp

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg