Brug for hjælp? Ring til 86 800 600 fra kl. 09:00-21:00, så er vi klar til at hjælpe.

Derfor skal du på skiferie i Østrig

Udgivet af Danski den 10-10-16 09:51

Uanset om du skal på ski med familien, om du er begynder eller en "skihaj", der går efter den bedste powder, eller om du er til... ja - vi kommer ikke udenom det - den legendariske, østrigske afterski, så har Østrig noget til dig!

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Blandet, Ischgl, Mayerhofen, Østrig, Saalbach-Hinterglemm, Schladming, Sölden, St. Anton, Wagrain, Zillertal

Tør du afprøve Østrigs stejleste piste?

Udgivet af Danski den 25-09-15 12:39

En østrigsk perle i hjertet af Tyrol - I den bagerste del af Zillertal ligger Mayrhofen. Midt i Mayrhofen finder du kabineliften, der går direkte op til skisportssted. Med et liftkort til området får du adgang til i alt 650 km pister i Zillertal, Gerlostal og Tuxertal, som nemt og bekvemt kan komme rundt til med de gratis skibusser.

Læs mere

Kategorier: Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Mayerhofen, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til line.luff@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Seneste blogindlæg