Brug for hjælp? Ring til 86 800 600 fra kl. 09:00-21:00, så er vi klar til at hjælpe.

Når der ikke er internet på skiferien, kan du ...

Udgivet af Danski den 13-10-17 10:13
Danski

I Danmark er vi vant til at have internetforbindelse konstant, men måske er det ikke så ringe endda, at forbindelse til Facebook og mails er væk, når der står skiløb og ferie på programmet?

alped-huez-danski-boern

Du tænker måske: “Nej, hvad snakker du om? Selvfølgelig skal jeg have internetforbindelse, hvordan skal jeg ellers kunne holde mig opdateret om arbejde og verdenssituation? Hvad gør jeg, når mine børn er umulige og ikke vil falde til ro, fordi de ikke kan se Gurli Gris på Ipad’en?” Don’t worry, vi giver dig her nogle af de positive fordele ved, den til tider, manglende Wifi i Alperne.

Familetid

Det er måske en kliche, det her med familietid, men der er altså ikke noget bedre. Når I har tid til at nyde hinandens selskab på skiferien og bare kan slappe helt af. I vil ikke blive forstyrret af en mail der tikker ind, og børnene vil ikke bruge tid foran en skærm. Så bliver ferien en uge der adskiller sig fra de resterende 51 uger af året, som kører i den samme trummerum. Der bliver minimal skærmtid, og tid til at være sammen med hinanden - lyder det ikke fantastisk?

Et lille tip: Forbered dine børn på, at der ingen internet er, så der ikke bliver sure miner, når I først er ankommet. Forbered dig selv på, at internettet ikke er der, eller ikke er så hurtigt som du er vant til herhjemme. Færdiggør derfor det arbejde, du bare lave, inden I tager afsted på skiferien. Vi er faktisk ret sikre på, at det bliver en uge I aldrig glemmer - uanset om internettet er hurtigt eller ej.

Underholdning til børnene

Hvem kan ikke godt lide at se sine børn der leger, er aktive og har det sjovt med andre børn? Det kan vi i Danski ihvertfald! Derfor har vi på udvalgte hoteller og destinationer vores børnevenlige-koncept SnowyClub, hvor børnefamilier er i centrum. Vores søde børneguider underholder og leger med alle børnene, og du får tid til afslapning for dig selv. På den måde bliver dine børn aktiveret uden en skærm og får nye venner, og du kan slappe af med god samvittighed!

Læs mere om SnowyClub her

Alpe-d-huez-danski-internet

8 ting du kan lave uden internet

  1. Nyde synet af dine børn, der leger med andre børn i sneen
  2. Spille brætspil, fortælle røverhistorier eller gå på opdagelse i byen
  3. Holde ferie!
  4. Lave en billed-dagbog med sammen dine børn, så I husker jeres skiferie
  5. Spis ude og prøv noget lækkert og autentisk mad!
  6. Tag i svømmehallen, kælketur eller hundeslæde, hvis det er muligt på din destination
  7. Bor du i lejlighed så tilbered et godt måltid inspireret af lokalområdet
  8. Læse en god bog

Når du alligevel ikke kan undvære internettet

Der kan jo være årsager til, at du bare ikke kan undvære Wifi, også selvom du er på ferie. Så skulle internettet på dit hotel ikke være tip-top, kan du søge tilflugt på en restaurant, som muligvis har Wifi der er lidt bedre. Tør du ikke at løbe den risiko, kan du købe et lokalt simkort til din telefon og dele internet fra din telefon til din computer. Ellers kan du anskaffe dig en trådløs router og tage den med til udlandet.

På mange af vores hoteller er der Wifi, så du ikke behøver at leve uden internet på skiferien - men altså, vi er i Alperne, så det er ikke samme hastighed som i Danmark.

Find din skiferie her

Kategorier: Børn, Forberedelse til skiferien, SnowyClub, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til line.luff@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg