<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vores familie af hoteller i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:39:54

Tag med på på skiferie i Alperne, og bo hos os på to måder. Du kan bo sammen med vores venner i resten af Skinetworks-koncernen, som er Nordens største arrangør af skiferier til Alperne. Og så er der vores egne Danski Klubhoteller.

Men hvad er forskellen? Se mere her.

Topbillede_Marietta_Obertauern

Der er mange gode ting ved at være del af et større fællesskab. 

En god måde at anskue det på er at se på familien. Hvis man bor en hel familie i en lille  et-værelses lejlighed, er det ikke altid lige nemt at folde sig ud lige som det passer en. Alle skal give plads til alle, og det kan blive lidt trangt med pladsen. Når den samme familie derimod bor i et i et parcelhus, kan børnene pludselig boltre sig i hvert sit børneværelse, og mor og far har fred og ro i deres eget soveværelse.

Billedet kan på en måde overføres til Danski og Skinetworks, som vi er en del af. Som en del af storfamilien Skinetworks driver Danski en række hoteller i Frankrig og Østrig, hvor vi byder skiglade feriegæster fra hele Skandinavien velkommen i Alpernes sne. Og så har vi vores egne "børneværelser", som udelukkende er til Danskis gæster. Mange ting er de samme, men der er et par detaljer, der adskiller de to koncepter. Her kan du se, hvad du får de forskellige steder.

Skinetworks-hoteller

Her er der stort set det samme som på vores Danski Klubhoteller, med den eneste forskel, at der er lidt mere fokus på, at også de voksne og store teenagere skal have den perfekte skiferie. Den anden større forskel er, at personalet, der naturligvis stadig er vores eget, nu også taler svensk. Vi er alle skandinaver her, og der er det samme fokus på hygge, varme og personlighed, som vi kender det hjemmefra.

På et Skinetworks-hotel får du

  • Alt under et tag.
  • Morgenbuffet og tre-retters aftensmenu.
  • Ski-in/ski-out med maksimalt 500 meter til liften.
  • Skandinavisk personale og kokke.
  • Lækkerhed til alle aldre.

Her finder du Skinetworks' hoteller i Frankrig

I den verdensberømte franske skisportsby, Val d'Isère, ligger Skinetworks Hotel Victoria Lodge, hvor der er skruet op for det moderne og lidt eksklusive niveau.  I Frankrig har de en forkærlighed for det, der smager godt - uanset om det er i flydende eller fast form. Sådan er det også på Victoria Lodge. 

For dem, der sætter pris på at bo i rolige omgivelser med lækker halvpension, god wellness og fransk skiløb i topklasse, er Skinetworks Chalethotel Oliver i La Rosière et sikkert hit.

I samme by, La Rosière, ligger vores andet hotel, som egentlig er et chalet eller en stor hytte. Her i Skinetworks Chalet Perdrix er der plads til fællesskab og alenetid i de lækre chalet-lejligheder, hvor der er god plads til den store familie. Også den helt store familie.

la-rosiere-hiver-14

Her finder du Skinetworks' hoteller i Østrig

I Ischgl er de vilde med at stå på ski, men de er også glade for hygge med hele familien, og derfor er Skinetworks Hotel Sylvia en sikker vinder.

Skinetworks Hotel Pinzgauerhof i Saalbach-Hinterglemm bor hele familien perfekt i forhold til skiløbet. Ja, du bor nærmest PÅ skiløbet. Hotellet er særligt godt til herre- eller tøseturen på ski, for der er afterski i topklasse her i byen.

I snesikre Obertauern kan hele familien føle sig ekstra forkælede med et ophold på det lækre Skinetworks Hotel Sylvia. Her er det nemt helt at glemme at stå på ski, for man har lyst til at blive på hotellet.

Alle skiløbere bør mindst en gang i livet tage en tur til St. Anton! Byen er simpelthen et mekka, der tiltrækker skientusiaster fra hele verden. Vi har tre steder, du kan bo i St. Anton!

Vil du bo i lejlighed og klare dig selv sammen med familien er både Skinetworks Apartment Traxl og Apartment Christine som skabt til formålet. Vil du gerne have lidt mere service og samtidig bibeholde alpehytte-stemningen, er vores morgenmadspension Skinetworks Pension Talhof Nigg perfekt.

Danski Klubhoteller

Her er den største gennemgående forskel, at der er et større fokus på børnene. Det er skiferie i Alperne, hvor familien og børnevenligheden har topprioritet. 

På et Danski Klubhotel får du

  • Alt under et tag.
  • Morgenbuffet og tre-retters aftensmenu.
  • Ski-in/ski-out med maksimalt 500 meter til liften.
  • Dansk personale og danske kokke.
  • På tre hoteller finder du SnowyClub.
  • Den bedste tid!

Interesseret i en skiferie til vores Danski Klubhoteller eller Skinetworks-hoteller? Så kan du tage fat i os her, og så finder vi i fællesskab den perfekte skiferie for jer.



Kategorier: SnowyClub, Børn, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg