<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Val Thorens - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af Hubspot System den 24-02-2021 15:59:59

Flere gange er Val Thorens i Frankrig blevet kåret til verdens bedste skiområde - og det er ikke uden grund.

Val Thorens er en af de mest eftertragtede destinationer i Frankrig, blandt andet på grund af det helt fantastiske skiområde. I Val Thorens findes der 150 pistekilometer, og samlet i de tre dale, som er det område Val Thorens er en del af, findes ikke mindre end 600 pistekilometer.

Med sådan et udvalg kan du på en uges ferie, umuligt nå at blive træt af de samme pister. Pisterne findes i alle niveauer, om du er nybegynder eller professionel, så er der helt sikkert noget der passer til dig. Pisterne går nemlig hele vejen fra grøn til sort, og med masser af off-piste til de rutinerede.  

Af: Guiderne i Val Thorens sæson 2018/2019

Guide-189-Valthorens-DS

Læs med her, hvor guiderne fra sæsonen 2018/2019 giver dig 5 grunde til en skiferie i Val Thorens.

På en skiferie skal du ikke bruge meget mere end ski, og kilometervis af piste, så er du næsten i mål for en hel uges ferie.

Udover skiområdet er Val Thorens også kendt for sit helt fantastiske byliv. I Val Thorens findes alt du skal bruge på en skiferie - og mere til. Skal skiferien være noget ekstraordinært og helt specielt, så er Val Thorens det helt rigtige sted at sætte kurs mod.

Nummer 1 – Forkæl dig selv

Efter en lang dag på ski oplever næsten alle med garanti træthed i benene, men det er intet problem netop her. Efter en hel, eller måske bare en halv dag på ski, kan du gå i spa og forkæle dig selv.

Der ligger flere forskellige spaområder rundt i hele byen, og det er derfor aldrig svært, at finde noget der passer til dit behov. Nogle steder kan du sågar finde et spaområde på dit hotel.

Nummer 2 - Michelin

I Val Thorens er der også mulighed for at tage på en Michelin-restaurant og få et helt fantastisk måltid. Her får du fyldt alle dine energidepoter op, så den næste ski-dag kan blive udnyttet til fulde.

Udover Michelin-restauranter findes der også rigtig mange andre fantastiske restauranter, som helt sikkert er et besøg værd. I Val Thorens findes alt fra amerikansk stil til det originale franske.

Val_Thorens2

Nummer 3 - Romsmagning

Hvis du er til rom, så tilbyder Val Thorens romsmagning på Ruhm’s box, som er en bar med ikke mindre end 42 forskellige slags rom.

Du kan sagtens få en hel aften til at gå med at smage på alle de forskellige slags rom fra rundt omkring i hele verden.

Nummer 4 - Bargaden

Bylivet er også noget af det, som kan trække mange folk til Val Thorens. Her findes nemlig ikke bare et par steder, hvor du kan sidde og nyde en enkelt øl eller gå i byen. Val Thorens har en hel bargade, som er fyldt med alt fra den hyggelige irske pub O’connel, til natklubben Club Summit.

Derudover findes Café Snesko, med dansk personale bag baren, som altid holder en hyggelig afterski med live musik, og skaber et brag af en fest senere på aftenen.

Valt_2016_1

Nummer 5 - Et afbræk fra skiløbet

Skønne Val Thorens byder også på en hel masse aktiviteter. Så hvis der kommer en dag med dårligt vejr, trætte ben, eller måske du bare trænger til et afbræk fra skiløb, findes der et hav af muligheder.

Til de helt vilde findes der ikke mindre end to ziplines i Val Thorens. Ellers kan der komme fart på ved den 6 kilometer lange kælkebakke, som altid bringer smilet frem ved både store og små.

Eller du kan tage i hoppelandet, som findes i sportscenteret, som af navnet også byder på andre aktiviteter, såsom svømmehal, bordtennis, fitness og meget mere. Mulighederne for andet end skiløb er altså mange.

Interesseret i en skiferie til Bad Gastein? Så kan du se mere her.

 

Kategorier: Val Thorens, Afterski, Frankrig, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg