<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Val d'Isere - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af den 24-02-2021 15:50:40

Vil du ned til noget af verdens bedste skiløb, så er det Val d’Isere, du skal tage på skiferie til.

Val d’Isere har mere end 300 pistekilometer og to gletsjere der er forbundet af 94 lifte, og er kendt for deres verdensklasse off-piste.

Udover verdensklasse skiløb, har Val d’Isere også verdensklasse afterski, og den mest autentiske og hyggelige by. Val d’Isere er en fantastisk destination, som du uden tvivl vil forelske dig i.

Af: Guiderne i Val d'Isere sæson 2018/2019

Danski-ValdIsere-Magnus-Frederikke

Her giver guiderne dig 5 grunde til, hvorfor du skal tage på skiferie til Val d’Isere i Frankrig.

Nummer 1 – Skiløb i verdensklasse

I Val d’Isere finder du hele to gletsjere i skiområdet. Det sikre skiløb hele sæsonen med deres høje beliggenhed. Gletsjerne er klart et besøg værd, og her er garanti for gode lange snesikre pister.

Generelt vil du elske Val d’Isere, hvis du har stået på ski før. Du kan altid finde udfordringer, om det er på pisten eller udenfor pisten. I Val d’Isere og Tignes finder du også noget af verdens bedste off-piste.

Så hvis du søger udfordringer, er Val d’Isere klart en sikker vinder!

valdisere-barnSkiløber1-1

Nummer 2 - Afterski

I Val d’Isere er vi så heldige at have selveste La Folie Douce på pistekortet. La Folie Douce er stedet! Her danses der på bordene og festes i verdensklasse. Om formiddagen er det stedet hvor vi mødes til fællesfrokost med gæsterne, og hygger til den gode stemning.

Om eftermiddagen spilles der op med DJ, og dansecrewet indtager scenen. Du finder de flotteste, mest utrolige udklædninger og den bedste underholdning i form af et danseshow.

Så vi kan klart anbefale, at du tager et kig forbi, til en sving om eller bare for nysgerrighedens skyld. Det er en oplevelse, som du ikke vil gå glip af på din skiferie i Val d’Isere.

Danski-valdisere-skiferie-afterski

Nummer 3 - Picnic med tur til Tignes

Hver tirsdag har vi vores herlige picnic på toppen af  Palafour-liften. Det foregår lige over middag, således at du har mulighed for skiløb både inden og efter.

Vi graver siddepladser ud i sneen, og sørger for både kolde drikkevarer og en let buffet. Vi afholder picnic med guiderne og gæsterne i Tignes.

Det er super hyggeligt, og et af vores bedste arrangementer. Så dette arrangement skal opleves!

Nummer 4 - Skøjtebanen

I byens centrum, tæt på pisterne, finder du skøjtebanen. Det er super sjovt, og noget alle kan være med til.

Vi guider bruger meget tid her, og det er en perfekt afveksling fra skidagen. Så kom med, og mød os på skøjtebanen, så giver vi en sving om på skøjter.

Danski-valdisere-skiferie-byenNummer 5 - Den hyggeligste by

Val d’Isere har mange forskellige ting at byde på. Byens arkitektur er holdt i sten og træ, hvilket giver en helt speciel charme. Der findes et hav af diverse forskellige små cafeer og restauranter, om du er til fransk ostefondue eller bare en pizza. Er du til en shoppe tur, kan du også finde lækre butikker i byens midte.

Hver mandag afholdes der marked i byens indre gader. Her finder du et udvalg af franske lokale specialiteter, såsom forskellige slags oste, skinke og pølser. Byen byder også på mange muligheder for afterski eller sågar diskoteker. Så om du er til stille og rolig pubstemning eller en rigtig sving om, så er mulighederne mange.

Udover byens mange muligheder, har vi også gratis shuttle busser. I dags-timerne går de hvert 5. minut fra La Daille til Le Fornet. Det er super praktisk, og gør det nemt at komme rundt i byen.

Interesseret i en skiferie til Val d'Isere? Så kan du se mere her.

 

Kategorier: Val d'Isere, Afterski, Frankrig, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg