Brug for hjælp? Ring til 86 800 600 fra kl. 09:00-21:00, så er vi klar til at hjælpe.

Skiferien går til ... Canazei

Udgivet af Danski den 18-05-17 09:00
Danski

Emma, Frederik og August elsker Canazei! Faktisk så meget, at de har været der en hee sæson 2016/17. Derfor ved de rigtig meget om skønne Canazei, og al den information deler de her med jer. Så skal du på skiferie til Canazei, eller overvejer du det, så læs videre!

3269-en

Her skal I stå på ski

Canazei ligger i ét af verdens største skiområder, og her er mange forskellige pister at vælge imellem. For at spare jer for lidt tid, kommer vi her vores favoritpister, som I helt sikkert skal ligge vejen forbi, under jeres skiferie i Canazei!

Den sorte piste Saslong ved Val Gardena er en af de pister, I bare skal køre ned ad, hvis I er i Canazei. Her kan I passende lige se, om I kan slå verdensrekorden, da pisten hvert år i december bliver brugt til at afholde World Cup i Super G og Storslalom. Der er altså garanti for en sjov konkurrence for alle aldre!

Hvis du er typen der godt kan lide at få lidt mere fart på, har vi den helt rette piste for dig. Vulcano i Alba er en super fed piste, og hvor I virkelig kan få fart på! Derudover er det en af de stejleste pister i området – men frygt ej! Det er en rigtig fed oplevelse.

Er I mere til en flot og hyggelig skovtur, så har I også mulighed for at køre ned ad en rigtig flot skovpiste – og en lang en af slagsen. På vej ned til Ortisei finder I nemlig La Longia, som er områdets længste piste. En lang, men utrolig hyggelig tur!

Her skal børn og nybegyndere stå på ski

Begynderpisten bag skiskolen i Canazei er en god piste til dig, der aldrig har stået på ski før. Den ligger helt nede ved byen, hvor det også er muligt for børnene at kælke. Derudover er Belvedere-området et godt sted at starte, da der både er flade og lidt stejlere pister, som I kan øve jer på. Samtidig er I tæt på byen, hvilket er dejlig bekvemt, da I altid kan tage ned igen, hvis benene bliver trætte. Er I kommet til det punkt, hvor I gerne vil udfolde jer lidt mere, så er den brede piste ved mellemstationen i Alba et oplagt valg. Det er en dejlig bred piste der giver plads til alle, lige meget om I vil udfolde jer med små såvel som store sving.

Skal du på ski første gang? Så har vi her lavet en pakkeliste til dig, så du husker at få alt med på skiferien.

Få din pakkeliste til skiferien her

Canazeis hemmelige juvel 

DiegoBelvedere er en sort piste, som I ikke altid ligger mærke til, hvis I bare suser rundt i området eller ned i bunden. Vi har endnu ikke oplevet en dag, hvor Diego ikke har budt på fantastisk sne. Derfor behøves vi ikke at komme med flere grunde til, at I skal besøge denne piste. For hvem elsker ikke skiløb i fantastisk sne?

Her skal I på afterski

Rosengarden ligger placeret midt i Canazei, lige rundt om hjørnet fra Hotel Bellevue. Stedet er kendt som Danskis stamsted, og det er derfor et oplagt sted at lægge vejen forbi efter en lækker dag på ski. Her kan I slå jer ned og få en øl og snakke om dagen der er gået. Går I på Rosengarden, mærker I hurtigt den gode atmosfære der er, og I kan snildt blive hængende i flere timer – blandt andet på grund af deres gratis popcorn, som de flittigt serverer. What’s not to like?

Er I mere til afterski på pisten er Champolin, også kaldet Bombardinohuset, oppe på pisten et rigtig godt bud! Her er der god stemning og er solen fremme har stedet en helt perfekt placering! Denne restaurant finder I cirka 300 meter ovenfor Pecol mellemstationen.

Til sidst vil vi anbefale den danskejede Die Kleine Lilie, som ligger nede i Canazei by. Klassisk afterski med en god og hyggelig stemning, hvor masser af danskere samles og nyder en kold øl sidst på dagen. Perfekt sted hvis I gerne vil høre lidt andet end italiensk for en aften!

Læs mere om afterski i Alperne her

Her skal I spise 

Hvis I er til skiferie og god mad, så er I kommet til det rigtige sted! Canazei har hele tre restauranter som er anbefalet af Michelin-Guiden. Her i blandt finder I vores første favorit, El Pael. Her holder en af Trentinoes mest anerkendte sommelier, Roberto, til. Det er et super lækkert sted, hvor ejeren Roberto gør alt for at skabe en hyggelig, italiensk atmosfære.

Er du til en dejlig lækker bøf? Så er Peter’s et rigtig god bud. Den ligger lige ved siden af hovedliften, som går nede fra Canazei by, og her byder de på både en rigtig god stemning samt noget rigtig lækkert italiensk mad.

Vores sidste favorit er en italiensk restaurant ved navn La Stalla, der ligger lidt tilbagetrukket øverst i byen. En skjult perle hvor stemningen er hyggelig og kvaliteten af maden er i top!

Vores favoritsteder i Canazei 

Der er mange favoritområder i Canazei, men skal vi vælge noget, så må det være Le Zedron og Annatal.

  • Le Zedron er en restaurant der ligger på en bjergtop i Alba. Det er et hyggeligt sted, hvor I kan spise fantastiske pandekager med fyld, mens I sidder og nyder solen og den smukke udsigt. Det må siges at være svært at sige nej til!
  • Annatal er en restaurant i Ortisei, som har en perfekt beliggenhed og super søde tjenere. Maden er rigtig god, og de formår at levere maden på rekordtid – win win.

Det skal I vide om Canazei 

Et must-know er helt klart gletscheren Marmolada. Med sine 3.343 meter skyder den højt i vejret, hvilket gør at spidsen udgør det højeste punkt i hele Dolomitterne. Så tager I en tur op på Marmolada i godt vejr, er I garanteret en helt fænomenal udsigt på toppen! Det faktum at der er en gletscher i området, er også med til at sikre, at I kommer på ski, selv hvis der skulle mangle sne.

Kommer I desuden til de italienske Dolomitter, kan I ikke undgå at støde på den berømte drink, Aperol Sprits. Bestiller I den, skal den være sensa soda. Mere siger vi ikke!

Læs mere om Canazei her

Kategorier: Blandet, Canazei, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Italien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til line.luff@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg