<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

To på ski - de bedste øjeblikke

Udgivet af den 24-02-2021 15:02:33

Hele Danmarks skiekspert, Thomas Uhrskov, foldede sig ud i programserien “To på ski” sammen med Danmarks bedste freestyle skiløber Rasmus Dalberg Jørgensen - også kaldet Rasmus “DJ”. Vi har samlet de bedste øjeblikke fra programserien, hvor du kan samle inspiration til årets skiferie.

To på ski

Glæden ved skiløbet 

Thomas Uhrskov har siden 1990’erne taget danskerne med på ski og delt sin glæde og passion for skiløbet. Hans makker, Rasmus DJ, har allerede 12 sæsoner på ski bag sig, og så har han vundet DM i Freestyle. Derudover har Rasmus også medvirket i otte skifilm.

Erfarne skiløbere 

Det er altså to erfarne herrer, der er afsted på ski sammen. Det er glæden ved skiløbet, der har samlet de to, og bragt dem sammen på en rejse rundt i verdens skiområder.  Det er en glæde, vi deler her hos Danski, og det er derfor, vi siger, at skiferien er den bedste tid!

Inspiration til skiferien

Har du endnu ikke bestilt årets skiferie? Så giver denne side dig helt sikkert lyst til at bestille med det samme. Her inviterer de to ski entusiaster dig nemlig med på en rejse ud i skisportens verden, der byder på gode grin, sjove oplevelser og masser af gode råd og tips. Alt sammen leveret af manden i den gule skijakke, som vi efterhånden kender ret godt, midt i de sneklædte bjerge. Hvis det ikke giver lyst til en skiferie - ja, så ved vi ikke hvad gør.

Ta' med i off-pisten 

Tag med i off-pisten i dette dejlige indslag fra programserien To på ski. Her er de to ski entusiaster Thomas Uhrskov og Rasmus DJ ude og lege i off-pisten. En tur der byder på dyb pudder og fedt skiløb omgivet af fantastisk natur.

Selvfølgelig falder der også et par gode råd af om hvilke ski du skal vælge til off-pisten, og hvordan du lærer den rette teknik, så du er klar til off-piste skiløb, når turen går til Alperne på årets skiferie.   

Skiferie med børn

Skal du på skiferie med børn? Ta' med de to ski entusiaster Thomas Uhrskov og Rasmus DJ på besøg på Danskis Klubhotel Widmoos med børnekonceptet SnowyClub. For hvordan får man den bedste skiferie, når man har små børn med - og hvornår er børn overhoved klar til at lære at stå på ski?

Ta' med til Wagrain

Hver år tager tusindevis af danskere til Wagrain i Østrig - og Thomas Uhrskov og Rasmus DJ tog naturligvis også på besøg. Thomas Uhrskov lærte at stå på ski i Wagrain, som har udviklet sig meget siden han startede. Faktisk elsker Thomas Uhrskov Wagrain - men hvorfor mon? Se med i video og få svar, hvor han også fortæller om den børnevenlige del af Wagrain.

Early bird skiløb i Wagrain

Kender du det, hvor der er nyfaldet sne - men du har to små børn du skal køre i plov med? Det gør Thomas Uhrskov. Derfor anbefaler han, at man prøver Early Bird skiløb. De får en snak med Danski guiden om, at dele skiløbet op i to - en af forældrene tager børnene om morgenen, mens den anden står på ski, og om eftermiddagen bytter de. Hør mere i videoen herunder.

Skiferie i Alpe d'Huez 

Thomas Uhrskov og Rasmus DJ er taget til hjemmebanen: Alpe d'Huez. Området er kendt for at være solrigt, og Thomas Uhrskov fortæller, at han kender alle pister i Alpe d'Huez uden undtagelse. Men hvilken favorit er hans yndlings? Er det Signalet? Og hvor findes der ikke dårligt vejr? Få svar på det, og meget mere, herunder.


Har du lyst til en skiferie nu? Så tryk på den grønne knap herunder.

Kategorier: Alpe d'Huez, Wagrain, Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien, 2 på ski

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg