<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tignes byder på skiløb for alle niveauer

Udgivet af den 24-02-2021 15:57:36

Skiløb for alle niveauer: Tignes byder på velpræparerede topklasse pister og et moderne liftsystem, som gør skiomådet effektivt og sammenhængene. Udvid liftkortet og oplev hele skiområdet Espace Killy, som inkluderer området Val D´lsere. Her får du 300 km skiløb fordelt på 155 pister - heriblandt nogle af verdens bedste off-pister og skovpister. 

tignes-skiing-1024x682

Gør som James Bond

I James Bond filmen ”A View to Kill” springer han ud fra et klippestykke kaldet ”Nåleøjet”. Hvis du tør vove pelsen, kan du jo lægge vejen forbi ”Nåleøjet”, hvorefter du kan tage turen ned til byen, som de lokale kalder ”7 sekundersbyen”. Denne piste er desuden en af guidernes favoritter.

Afterski i Frankrig

Er du til afterski, kan du besøge den berømte bar La Folie Douce, som ligger mellem Tignes og Val D’Isere. Selvom Frankrig ikke er kendt for det vilde afterski sætter La Folie Douce dagligt gang i noget af en fest med højt musik og dans på bordene.

Danski Klubhotel l'Arbina

Klubhotellet L’Arbina er et wellnesshotel i den hyggelige franske stil. Beliggenheden findes ikke bedre. Klubhotellet ligger lige ved torvet og lige ud til pisten. Alt vores personale er dansk. Vores danske kokke laver lækker morgenbuffet og tre retters menu til aften. Personalet står klar til at varte jer op, når I kommer hjem efter en lang skidag og de sørger for en god og hyggelig stemning på hotellet.

 

Kategorier: Tignes, Afterski, Frankrig, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg