Danskis blog - til skiløbere, af skiløbere

TeenCamp - Den ultimative skiferie

Skrevet af | 24-02-2021 14:51:44

TeenCamp er for dig mellem 12-17 år, som gerne vil stå på ski med andre unge. I uge 52, 53, 7, 8 og 12 tilbyder vi TeenCamp i Alpe d’Huez. Alpe d’Huez byder på 249 km pister, som du og andre unge kan udforske med Teenguiden. Der kørers på pister, i parken, hvor du kan lave de fedeste tricks og i skoven, hvor du kan finde helt nye pister. Den ultimative skiferie for teenagere.

TeensOnly – og så alligevel

Vi sørger for at fastholde familieskiferien og giver mulighed for at være sammen og hver for sig. Hver formiddag er der TeensOnly og efter middag kan du stå på ski med din familie.

Danski har Go-Pro kameraer, som du kan låne, så du kan filmen dagens skiløb. Om aftenen til Teen Afterski, bliver der blandt andet tid til at redigerer dagens skifilm, der vises til alle i slutningen af ugen og deles på de sociale medier, som alle dine venner kan følge med på din skiferie.

Mere end bare ski

Teencamp tilbyder også TeenAfterski, hvor vi hygger i TeenLoungen på Hotel Refuge drikker varm kakao, spiller playstation og kigger på dagens optagelser. Der vil også være mulighed for en tur på Teen Afterski på det berømte Le Folie Douce.

Lyder TeenCamp som noget for dig?