<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ta' en tur til Østrigs off-piste mekka St. Anton

Udgivet af den 24-02-2021 15:11:27

Den lårdybe puddersne er ikke til at tage fejl af – St. Anton ER et Østrigsk off-piste mekka. Den ideelle sammensætning af stejle bjergsider med store mængder sne skaber hvert år et sandt vinterparadis. St. Anton byder på 340 kilometer piste i absolut verdensklasse samt et tilhørende offpiste område, der er ligeså stort.

st.anton_4-1024x681

Giv dig selv en uforglemmelig off-piste tur

Forkæl dig selv med en offpiste guide og tag på en offpiste tur du sent vil glemme. Det kan anbefales at gå sammen 4-8 personer om at leje en lokal skilærer, der kender bjerget som sin egen baglomme. En lokal skilærer er ligeledes vigtig for sikkerheden – en erfaren skilærer kender sneforholdene og ved også, hvilken offpiste rute, der er den bedste og sikreste.

st.anton_11-1024x683

Østrigsk gemütlichkeit

Er lige præcis, hvad den lille bjergby emmer af. Man fornemmer rigtig den unikke atmosfære, når man går en tur på den hyggelige hovedgade, hvor man finder diverse beværtninger, restauranter samt mange butikker. St. Anton er kendt for verdensklasse skiløb, men i den grad også for verdensklasse afterski. Er man kommet til byen, skal man også give sig selv den oplevelse at prøve St. Antons afterski på legendariske Mooserwirt.st.anton_10-1024x683

Har I både off-piste hajer og nybegyndere?

Bør I finde et andet skisportssted end St. Anton. St. Anton er ikke udpræget begyndervenligt og det kan være svært at finde et fælles samlingspunkt i området, hvis et gruppemedlem helst vil holde sig til de blå pister. Skulle man som nybegynder alligevel være blevet lokket til St. Anton, har Den Danske Skole en afdeling i byen med dygtige instruktører, der til enhver tid gerne vil hjælpe.

Kategorier: St. Anton, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg