<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

St. Anton - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af den 24-02-2021 16:02:05

St. Anton er en fantastisk by, som er kendt for sit fremragende skiområde. St. Antons skiområde er til den dygtige skiløber, og du får mest ud af skiområdet, hvis du har et par års skierfaring.

Skiområdet består af 347 pistekilometer, med både blå, røde og sorte pister, og der er noget for selv den mest kræsne skiløber. Hvis det skal være endnu vildere skiløb, har St. Anton også mere end 200 kilometers markerede off-piste ruter – et sandt pudder paradis. 347 pistekilometer kan være svært at overskue, derfor tilbyder guiderne også pistevisning, hvor de giver dig en guide til de bedste pister, og skjulte pister der er værd at prøve.

Udover det fantastiske skiområde, har St. Anton også verdensklasse afterski, her er der både det vilde afterski med dans i skistøvler, og det mere rolige, med en kold øl og hyggelig stemning. St. Anton er en gammel og hyggelig ski-by, og hvis du vil lave andet udover skiløb, så kan du forsøge dig med skøjteløb, tennis, kanetur, paraglidning og meget mere. St. Anton er et sted, du må besøge mindst én gang i livet!

Af: Guiderne i St. Anton sæson 2018/2019

St.-Anton-guider

Guiderne har 5 hurtige til dig, hvis du gerne vil lære destinationen bedre at kende, og hvis du overvejer at tage til St. Anton på din næste skiferie.

St. Anton i Østrig er en skidestination der byder på noget for alle, uanset hvilket niveau du er på, eller hvad du har lyst til at lave. Få en skiferie med skiløb for alle niveauer i St. Anton.  

Nummer 1 – Rendl

Selvom St. Anton har meget at byde på, kan vi ikke undgå at snakke om skiløbet her. Guidernes absolutte favorit er Rendl. På Rendl er der nemlig et hav af muligheder. Først og fremmest finder du nogle vanvittigt gode pister.

Generelt for Rendl er, at pisterne er lange og brede, så du har rig mulighed for at øve dine carving-sving. På Rendl finder du pister til alle niveauer - blå, røde og sorte pister. Hvis det ikke er nok, byder Rendl også på en funpark. Her har du mulighed for at øve hop og tricks, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Hvis du har brug for at slappe lidt af, kan du gå op og finde en solstol på “Rendl Beach”, ja du hørte rigtigt, Rendl har sin helt egen strand. Stranden er det perfekte spot med masser af sol og udsigt ud over funparken. På en varm solskinsdag findes der intet bedre end at nyde sin frokost på “Rendl Beach”.

st.anton_10-1024x683

Nummer 2 - Maden

Nu når vi snakker frokost har St. Anton utallige lækre spisesteder. Hvis du har lyst til et autentisk østrigsk måltid på pisten, kan vi klart anbefale at tage en tur på Sennhütte. Her serveres diverse østrigske lækkerier, som for eksempel kunne være den klassiske schnitzel “mit pommes” eller en lækker tyroler gröstl med spejlæg.

Er du til et mere internationalt måltid, kan du hoppe en tur forbi Krazy Kanguruh. Her serveres pistens absolut bedste burger, “Mario Matt” burgeren, med en omgang sprøde fritter til. Den er klart værd at prøve!

Nummer 3 - Aprés ski

En perfekt skidag kan afsluttes på mange måder, men her i Østrig er det en gammel tradition at tage på det de kalder “Aprés ski”, også kendt som afterski. I St. Anton findes der et væld af afterski steder på pisten.

På Heustadl byder de på livemusik, næsten hver dag, i forskellige musikgenre. Heustadl har to forskellige bands der kommer og spiller alt fra rock’n’roll til disco. Det er det ideelle sted at nyde en varm kakao eller en kold øl.

Hvis du er mere til en god omgang slager-musik, skal du tage en tur forbi det famøse Moosewirt. Det er det sted i Østrig der sælger flest øl på årlig basis, og de har haft den samme DJ siden åbningen af stedet. Derfor er det et sted som folk glædeligt vender tilbage til år efter år.

moosewirt-st-anton-danski

Nummer 4 - Kælketur

Som sagt har St. Anton mange aktiviteter at byde på. Hvis du godt kan lide fart over feltet, skal du tage en tur til området Nasserein, her ligger nemlig en 4,3 kilometer lang kælkebane. Her kan du leje en kælk og derefter går turen op med liften.

Kælketuren er uden tvivl altid en succes både for børn og voksne, og efter kælketuren er der mulighed for at nyde en lækker glüwein eller varm kakao på hyggelige Rodelalm. Kælketure plejer altid at være en favorit aktivitet, lige efter skiløb.

Bild-9

Nummer 5 - Fondue

Som afslutning på en lang dag med skiløb og afterski, er det altid godt at få et lækkert måltid mad. Her er der et væld af muligheder. Fondue er en klar favorit i St. Anton, og du kan finde den mange steder.

Vi anbefaler at prøve fonduen på Underground, som er et lille hyggeligt sted for enden af pisten. Det skal reserveres på forhånd, men er det hele værd!

Interesseret i en skiferie til St. Anton? Så kan du se mere her.

 

Kategorier: St. Anton, Afterski, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg