<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1421389168144017&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Squat challenge 2019 – bliv klar til skiferien!

Udgivet af Danski on 26-12-18 07:00

28 dage – 1215 squats – bliv klar til skiferien – vind fede præmier - Danskis squat challenge! 

Skal du på skiferie i år, eller har du lavet et nytårsforsæt om at være mere aktiv? Så skal du da deltage i Danskis 30-dages squat challenge, og samtidig have muligheden for at vinde super fede præmier fra Blacksnow. Squat challengen giver ikke blot en trænet bagdel, men vil også hjælpe med at forebygge skader på din skiferie. Win-win! 

Herunder kan du se, hvor mange squats du skal tage hver dag, for at blive klar til skiferien. Selvfølgelig er der også hviledage, så stængerne kan få en lille pause. 
 squat

Bliv ugens squatter og vind fede præmier 

Du kan vinde fede præmier fra Blacksnow, ved at deltage i vores squatchallenge. Konkurrencerne løber alle sammen én uge, og vinderen vil blive fundet den nævnte dato på konkurrence-opslaget på Facebookfor hver af de fire konkurrencer. Den heldige vinder bliver udvalgt på forskellige kriterier for hver konkurrence, som du kan læse om herunder, samt hvilke præmier der er på spil: 

 

Ugens Squatter #1 - Onsdag d. 2. januar til torsdag d. 10. januar 

 • Præmie: Dakine Heli Pro Skirygsæk til en værdi af 1.099 kr.
 • For at vinde: Hvem kan få flest med i squat challenge? Inviter din familie, venner, kollegaer og kæreste til at deltage. 
 • Vinderen: Ugens squatter blev Malene Lykke Buus - stort tillykke.

 

Ugens Squatter #2 - Torsdag d. 10. januar til torsdag d. 17. januar 

 • Præmier: Mons Royale Santa Rosa Balaclava til en værdi af 249 kr. + Armada Tremor Mitt til en værdi af 649 kr.
 • For at vinde: Hvem har altid ondt i benene på skiferien? Fortæl dem det, så de kommer i gang med at træne op til skiferien - så er det slut med at græde på pisten. 😉  
 • Vinderen: Ugens squatter blev Rine Helme - stort tillykke.

 

Ugens Squatter #3 - Torsdag d. 17. januar til torsdag d. 24. januar  

 • Præmie: Sweet protection Lumberjack Fleece til en værdi af 799 kr.
 • For at vinde: Fortæl os, hvordan du husker at lave dine squats. Har du nogle spændene ideer til, hvordan man ikke glemmer at dagens squats.
 • Vinderen: Findes på Facebook torsdag d. 24. januar klokken 09:00 i konkurrence-opslaget. 

 

Ugens Squatter #4 - Torsdag d. 24. januar til torsdag d. 31. januar 

 • Præmie: Appertiff Dawg Goggles til en værdi af 649 kr.
 • For at vinde: Hvor god er du blevet til at squatte? Del en video med dine squats – vi vælger én, som bliver ugens squatter. 
 • Vinderen: Findes på Facebook torsdag d. 31. januar klokken 09:00 i konkurrence-opslaget. 

 Deltag i konkurrencen her

Alle konkurrencerne bliver slået op på vores Facebookside, kl. 10:00 på de angivne datoer. Har du et godt råd til, hvordan man kommer i gang med at træne op til skiferien, noget vi har glemt eller? Kommenter herunder - så tilføjer vi dem her til siden. 

Kategorier: Udstyr, Forberedelse til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til line.luff@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

  Nyeste blogindlæg