<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skitur for 50+ singler hitter blandt danskerne

Udgivet af den 24-02-2021 15:30:56
Temature hitter blandt danskerne – Julefrokostture, singleture og specielle tilbud til børnene er bare nogle af de ting, vi har på programmet for skisæsonen 14/15. +50 Solo-turen har i mange år været et hit, og er det stadigvæk! Turen er for dem, som mangler nogle at stå på ski med og som sætter pris på samvær og skioplevelse Danski-Ski-BW-30

I 2015 går turen til Folgarida, og programmet er fyldt med aktiviteter:

  • Pistevisning
  • Dagsture
  • Aftenskiløb
  • Fælles aftensmad i hotellets egen lækre restaurant
  • Sauna og dampbad
  • Vinsmagning og wellness-aften mod egenbetaling

Når man vælger at rejse med +50 Solo-turen, er det oftest fordi gæsterne gerne vil dele oplevelserne og aftnerne sammen med andre. Der er masser af tid til både afslapning og hygge både på og uden for pisterne. Vi arrangerer tematurerne for vores gæster, og derfor kan gæsterne på +50 Solo-turen også selv være med til at planlægge hvordan deres dage på ski skal bruges – hvad vil man gerne se og prøve?

Kategorier: Italien, Historier fra skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg