<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skiskole i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:26:46

Du sidder i liften på vej op til den grønne piste; så langt så godt. Skiene er allerede klikket i, det har en af dine venner vist dig, hvordan du gør. Nu står du så på toppen af den grønne begynderpiste og kigger ned, og der er langt ned, tænker du ... 

la-rosiere-skiferie13

Din ven begynder at køre og råber til dig: "kom nu!". Med rystende ben begynder dine ski at glide ned af bakken, mens din ven ihærdigt forsøger at give dig instrukser. I arbejder jer ned ad pisten, det er hårdt for benene, svært at dreje, og du ånder lettet op, når I først er nede i bunden af pisten. Ja, den første tur ned af pisten kan være lidt skræmmende, og derfor er det en god idé at få hjælp af en skiinstruktør fra dag ét. På den måde bliver det hele lidt mindre skræmmende, selvom din ven helt sikkert er god til at hjælpe! 

Derfor skal du tage på skiskole 

I princippet kan du altid tage på skiskole, uanset din alder og erfaring. Fordi med så mange andre ting i livet, er der altid plads til forbedring. I Alperne er det professionelle instruktører, som har gennemgået et mellemlangt uddannelsesforløb, der underviser på skiskolerne. Instruktørerne kan fra starten lære dig den helt rigtige teknik, så du kommer godt fra start, hvis du er nybegynder. De kan give dig en god start på din skikarriere, så du fra starten vil føle dig tryg på ski. Er du en garvet skiløber, så kan et par timer hos en dygtig skiinstruktør gøre underværker for dig og dit skiløb. Skiinstruktørerne vurderer dit skiløb med friske øjne, og vil højst sandsynligt se nogle ting, du aldrig selv har lagt mærke til. 

Lyder det som dig, så tjek vores SkiBootCamp ud, som finder sted i uge 11 i Alpe d’Huez. Her vil Oures dygtige skiinstruktører undervise hele ugen, og der vil være spændende og relevante oplæg omkring udstyr og meget mere! 

Har du børn, der skal starte på ski, så send dem på skiskole! De vil være i selskab med andre børn, blive undervist af søde og dygtig skiinstruktører, så de fra starten kan tilegne sig de rigtige teknikker. På den måde kommer de også bedst muligt fra start på ski.  la-rosiere-skiferie1

Dansk skiskole i Alperne 

Hos Danski tilbyder vi dansk skiskole til familiens yngste skiløbere. Mange af hos her på kontoret kan godt huske, da vi skulle på skiskole for første gang, og instruktørerne, og alle de andre børn, var svenske eller tyske. Vi forstod ikke noget og var ikke særlig trygge ved at lære at stå  på ski - så dansk skiskole er virkelig en god idé, vi taler af erfaring.

I Østrig tilbyder vi, på mange af vores destinationer, dansk skiskole fra 4-årsalderen. I børneparadiset Wagrain er der dog dansk skiskole allerede fra 3-års alderen. I Italien tilbyder vi dansk skiskole i Livigno fra 5-års alderen. 

I Frankrig er reglerne ret stramme, så her er situationen lidt anerledes. Det betyder at vores dygtige, danske instruktører ikke må køre skiskole, medmindre de har en af de sværeste franske instruktøruddannelser. Det har vi i Danski løst ved, at der kører en dansk guide sammen med den franske instruktør. Det virker rigtig godt for børnene, at der er en ekstra hånd til at hjælpe. I Frankrig er der dansk skiskole i Val Thorens, Alpe d’HuezMontgenevre og Valloire. Skiskolen er delt op, så begyndere kører fra klokken 09.00-12.00 og letøvede kører fra klokken 13.00-16.00. 

Kategorier: Italien, Frankrig, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg