Brug for hjælp? Ring til 86 800 600 fra kl. 09:00-21:00, så er vi klar til at hjælpe.

Skiferie ud fra din mentalalder

Udgivet af Danski den 26-09-20 13:22
Danski

Stort legebarn eller gammelklog teenager?

Det kan ofte se ud som om, at de fleste mænd - i hvert fald rent mentalt - aldrig bliver ældre end 28 år, og at kvinder livet igennem er mentalt 10 år yngre end deres reelle alder.

Så, hvis du skal vælge skiferie-destination ud fra din mentale alder, hvor skal den så gå hen? Det giver Danski dig svaret på.

Freeride i St. Anton

Mentalalder 20-30 år
Ung med de unge og i byen til den lyse morgen

Du er ung med de unge, og du har styr på begreber som rocker, 360'er og freeride. Du vil gerne stå på ski i kendte skiområder, og du er klar på den gode skiferie i det bedste selskab med en masse andre, men måske har du også små børn med på skiferien. To skiferie-typer er helt sikkert din drøm - én med gutterne og en med familien. Du skal på skiferie til:

Mentalalder 30-40 år 
Kvalitet, godt skiløb i kendt område og godt byliv

Formentlig er du en god skiløber - eller, det synes du i hvert fald selv. Du vil gerne afsted til et anerkendt skiområde, som gerne må lyde dyrt og eksklusivt uden nødvendigvis at være det. Du er klar på, at der er gang i den, og om aftenen tager du på en lækker restaurant. Så skal du til:

 • ISCHGL // Et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder
 • TIGNES // Noget af verdens bedste skiløb venter på dig i Tignes
 • SAALBACH-HINTERGLEMM  // Lækkert skiløb og østrigsk hygge

Mentalalder 40-50 år
Hygge, brede pister og måske børnene med 

Du er en habil skiløber, der gerne vil have kvalitet for pengene. Du rejser med vennerne, kæresten eller dine voksne børn, og ikke alle er ligeså gode på ski som dig. Du er blevet voksen nok til at tage hensyn, så du skal et sted hen, hvor du kan udfordres, men stadig mødes med de andre til frokost og måske forbi en vinbar inden middagen i byen. Er det dig? Så skal du til:

 • SCHLADMING // Meget mere end kun fantastisk skiløb
 • CANAZEI // 1.220 pistekilometer venter på dig!
 • VAL D'ISERE // Noget af Europas bedste skiløb

Mentalalder +50 år 
Naturskønt, livsnyder og komfort

Du hviler i dig selv som skiløber. Du er erfaren, og du har prøvet de store, kendte skiområder, så du vil gerne se noget andet. Du gider ikke stå i kø, og du elsker skiløb på brede boulevarder i smukke omgivelser. Du vil gerne holde pauser i hyggelige hytter på bjerget, og om aftenen nyde en lækker middag på en restaurant. Lyder det som dig? Så skal du til:

 • LIVIGNO // Brede boulevarder og lækker mad i toldfrit område
 • SÖLDEN // Skiløb i op til 3.250 meters højde
 • LA ROSIERE // 152 fantastiske pistekilometer venter

 

Find din skiferie her

Kategorier: Forberedelse til skiferien, Frankrig, Italien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til line.luff@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

  Senest blogindlæg