<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Schladming - Europas gemte perle

Udgivet af den 24-02-2021 15:06:55

Schladming er et knap så kendt skiområde og en nyhed hos Danski. Schladming består af 6 bjerge, som danner den perfekte kombination til skiferien - uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. Med 152 kilometer pister, har Schladming en stor variation af pister. 

schladming_31-1024x683

Ingen kø til liften

Det bedste ved at Schladming er, at der næsten ingen turister er og derfor slipper du for de lange køer til liften og du kan derfor få endnu længere tid på pisterne, hvilket jo er det det hele handler om.

Aftenpist eller Afterski?

Hvis du ikke er færdig med skiløbet kan du slå dig løs på den belyste aftenpist. I Schladming finder du også en 8 km lang kælkebakke, som du bare må prøve.

Hvis du er vild med afterski, kan vi anbefale at di tager på Hohenhaus, som er en af de største afterskibarer i Østrig. Hohenhaus er bl.a. kendt for deres flere etagers fester.

I uge 4 kan du opleve Night Race, som er et kæmpe skievent. Night Race er en slalom konkurrence om aftenen Eventet tiltrækker hvert år op til 50.000 tilskuer.

Underjordisk iglo

Husk også at slå et smut forbi Dachstain Sky Walk, hvor du kan opleve den smukke udsigt fra 2.700 meters højde. Derudover er der mulighed for at besøge den store underjordiske iglo med et væld af is skulpturer.

Kategorier: Schladming, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg