<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rød løber, awards og dans

Udgivet af den 24-02-2021 15:24:51

Vi har haft en fantastisk sæson – dét er ikke en hemmelighed. Men de gode resultater har vi i Danski ikke kunne levere uden et helt fantastisk personale i Alperne. De er alle landet i Danmark igen, og derfor samlede vi dem til en stor galla og awardshow i Cirkusbygningen, hvor vi sammen kunne fejre en fantastisk sæson.

danski-galla-award

Rød løber og paparazi

Den røde løber var rullet ud, paparazziene stod klar og Cirkusbygningen ventede kun på vores VIP’s; nemlig alt personale fra Alperne i sæsonen 2016/17. Kokke, hotelmanagers, hotelpersonale, guider, ugeguider, area managers, skislibere med mere var alle inviteret. Guide-uniformen, panda-looket og sneakers var skiftet ud med jakkesæt, flotte kjoler og laksko. Der var altså lagt i ovnen til en uforglemmelig aften! 

...og vinderen er 

Under aftenen var der blandt andet indslag fra Cirkusbygningen – men det vigtigste denne aften var uden tvivl det store awardshow! Et show, hvor dem, der har gjort en ekstraordinær indsats denne sæson var nomineret i forskellige kategorier.

Alle i salen var spændte – for hvem mon blev årets guide, årets hotelpersonale, årets køkken eller årets ekstraordinære indsats? Vinderne blev udråbt én efter én, og for nogle var det svært at holde tårerne tilbage. For det er lidt overvældende at vinde en pris ud af så mange dygtige og engagerede kollegaer.

Årets Hotel blev Danskis Klubhotel L’Arbina, og Årets Køkken blev Danski Klubhotel Le Refuge, og vi har ikke tænkt os at sænke stanarden næste år. Måske skal din skiferie gå herhen?

Dans, kram og god musik 

Den sidste pris blev uddelt til årets mandlige guide, og der blev klappet og holdt en skøn takketale. Herefter blev der gjort klar til dans i Cirkusbygningen. De stive ski-ben skulle svinges, der skulle krammes og snakkes om den fantastiske sæson, vi lige har lukket.

Stemningen i Cirkusbygningen var episk – og på Danskis hovedkontor i Randers er vi stadig oppe at køre. Både over den fantastiske sæson, det skønne personale vi har haft i Alperne og ikke mindst den helt fantastiske afslutning vi fik på sæsonen i Cirkusbygningen.

Af hjertet tak til alt vores sæsonpersonale – vi kunne ikke gøre det uden jer! Vi håber, at se mange af jer næste år igen.

Kategorier: Afterski, Historier fra skiferien, Blandet

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg