<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheder fra destinationerne til sæson 2018/19

Udgivet af den 24-02-2021 15:17:15

Det bliver bare bedre og nemmere i AlperneDer sker altid spændende ting - også uden for ski sæsonen. Her sørger de nemlig blandt andet for at opgradere destinationerne til den kommende sæson. I år er ingen forskel, her sker der også en masse på vores Danski destinationer. 

 

Nyt fra de østrigske destinationer

Danski-Saalbach-LiftI Saalbach-Hinterglemm er de godt i gang med ombygningen af Kohlmaisbahn.

Alpendorf 

NYHED: UDSKIFTET STOLELIFT 

Slut november/start december 2018 står Sonntagskogel 2 klar i Alpendorf, efter en opfattende opgradering. Stoleliften bliver en moderne og kraftfuld 8 personers stolelift, med en lidt ændret rute i forhold til før. Opgraderingen har fokus på komfort, sikkerhed, øget kapacitet og ny højere placering af endestationen. Det er noget vi kan lide! I kan altså komme komfortabelt op til endnu længere pister end før. 

 

Saalbach-Hinterglemm 

NYHED: GONDOL 

Skal I til Saalbach-Hinterglemm på dette års skiferie kan I glæde jer til en ny, moderne 10 personers gondol fra december 2018. Denne gondol erstatter den gamle Kohlmaisgipfelbahn og giver mulighed for at transportere mere end 3200 personer i timen. Det vil altså betyde mindre lift kø - og hvem kan ikke godt li det? Det betyder jo mere tid på pisterne.  

 

Ischgl 

NYHED: STOLELIFT 

Ischgl har investeret 16 millioner euro på en ny, topmoderne stolelift. Liften Gampen bliver nemlig skiftet ud med en moderne 6-personers stolelift. Gampenbahn tager dig til toppen på 7 minutter, og du kommer til at sidde dejligt hele turen i de ergonomiske sæder med varme og et unikt design. Du kan godt glæde dig! 

 

Schladming 

NYHED: UDVIDELSE AF BØRNEOMRÅDE 

Skal I med børnene til Schladming i år, så bliver de helt sikkert glædeligt overrasket. Her kommer der nemlig en udvidelse af børneområdet Hopsi’s Kinderwinterland, på Planai bjerget. Det bliver både mere tilgængeligt med den nye Hopsi Express og et meget større område. 

 

Bad Gastein 

NYHEDER: GONDOL – NYE PISTER – FLERE SNEKANONER 

Skal man til Bad Gastein på årets skiferie kan man glæde sig til en ny gondol, der står klar i december 2018. Det er en total renovation af Schlossalmbahn der ligger i Bad Hofgastein, der kommer til at give mere end en fordobling af transportkapaciteten, fra 1400 til 3000 personer per time. Du kan derfor se frem til at kunne undgå de lange liftkøer, og vælge enten at stå af på mellemstationen, eller tage den hele vejen op. 

Men de gode nyheder stopper ikke her, man kan udover den nye gondol også se frem til nye pister og så bliver der også investeret i flere snekanoner. Så du kan roligt booke årets skiferie til Bad Gastein, uden bekymringer om mangel på sne. 

 

 

Nyt fra de franske destinationer 

Danski-Alpedhuez-Lift

En helt ny kabinelift er igang med at blive bygget i Alpe d'Huez lige foran Le Refuge.

Alpe d’Huez 

NYHED: KABINELIFT 

Er I de heldige der skal bo på Danski’s Klubhotel Le Refuge i Alpe d'Huez, så kan I fra december af komme endnu hurtigere og lettere op på pisterne. Her bliver der nemlig bygget en ny 10 personers kabinelift lige foran Klubhotellet. Så I får altså både fordelen af at bo på et hyggeligt og dansk hotel, samt den letteste morgen med gå-, næsten hoppe, afstand til den nye kabinelift. 

 

Val d'Isere 

NYHEDER: NYT DANSKI KLUBHOTEL LE FJORD – UDSKIFTET KABINELIFT 

I Val d’Isere er de i gang med et større projekt der har en 5 års plan, Le Coin De Val d’Isere project. Den gamle kabinelift i La Daille er ved at blive opgraderet som det første skridt i planen, så man i den kommende sæson kan nyde opstigningen i en moderne 10 personers kabine. Denne kabinelift vil dog ikke skifte rute, så den tager jer stadig direkte til La Folie Douce, og den bedste afterski. Snarest kommer der også en rulletrappe som kommer til at gå direkte fra liftens endestation til La Folie Douce’s terrasse  

Bonus info – Danski åbner nyt klubhotel; Klubhotel Le Fjord i hjertet af Val d’Isere, til en billig pris i et ellers dyrt område. 

 

La Rosiere  

NYHEDER: NYT OMRÅDE - TO NYE STOLELIFTER 

I La Rosiere kan man udforske et helt nyt område fra december 2018, nemlig Mont Valaisan. Det er en stor investering, på 15 millioner euro og betyder et nyt højeste punkt for skidestinationen. I kan nu komme op i 2800 højdemeter, hvor der er udsigt til Mont Blanc. Mont Valaisan kommer til at bestå af 5 røde pister, samt to nye 6 personers stolelifter. Jer der ønsker udfordringer, kan også se frem til flere muligheder for freeride i dette nye område.  


Vil du gerne ned at opleve nogle af disse spændende nyheder på en af vores destinationer i Alperne, så kan du altid ringe til os på 86 800 600, eller se mere på vores hjemmeside ved at trykke på knappen nedenunder.

 

 

Kategorier: Alpe d'Huez, Bad Gastein, Ischgl, Schladming, Val d'Isere, Alpendorf, Saalbach-Hinterglemm, La Rosiére

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg