<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miniferie I: "De kan bedst lide os, når vi er speedede"

Udgivet af den 24-02-2021 16:08:02

Familien Beckett har en tradition. En god en af slagsen. Hvert år i december samler Vibeke og Sten – eller Sam, som han kaldes – børnebørnene og tager tre dage på ski. Det er skiløb, grin, slik, snak og “jeg håber ikke, flyet kan lette, så vi skal blive her”.

I år havde bedsteforældrene Saxo, Albert, Aksel, Kamille og Clara med. Og der var højt humør. Kun afbrudt af en lille episode, da Albert tabte sin mobiltelefon i et hul et sted offpiste, og da guiden Mette “forrådte” Saxo ved at sige, at man blev tyk af flødeskum.

PS. Mobiltelefonen blev på mirakuløs vis fundet igen.

 

 

Kategorier: Alpe d'Huez, Historier fra skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg