<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Michelin oplevelser i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:31:42

Er du til lækker mad og selvforkælelse? I Alperne har du flere steder mulighed for at få helt fantastiske madoplevelser på restauranter med Michelin stjerner eller Michelin plate. Her får du et overblik over, hvor de er at finde på vores destinationer i Alperne.

restaurant2

Michelin stjerner
I Val Thorens finder du restauranten Les Explorateurs, som er den stolte indehaver af en Michelin stjerne. Her tager de dig på en tidløs kulinarisk oplevelse.

Men det er ikke kun i Val Thorens, at stjernerne gemmer sig i Alperne. I Val d’Isere finder du nemlig restaurant L’Atelier d’Edmond, der har hele to Michelin stjerner. Hvis din mund allerede løber lidt i vand, forstår vi det godt. For her venter der overdådige madoplevelser og overdådigt skiløb. Her er altså både noget til ski- og madentusiasten.


Michelin plate
Disse restauranter har godt nok ikke en stjerne endnu, men har fået en Michelin plate. Det betyder at de er anbefalet i Michelin guiden, og bedømt efter de samme fem kriterier, som dem med Michelin stjerner. De er derfor anerkendt som restauranter med overdådig mad, og det er ofte en start til at rykke op til en Michelin stjerne. Så du kan godt glæde dig til fantastiske og udsøgte gastronomiske oplevelser på restauranter med en Michelin plate. De er helt klart et besøg værd alle sammen, hvis du elsker god mad, der er udover det sædvanlige.

Italien
I Italien har vi på alle vores destinationer restauranter med en Michelin plate, hvor du kan nyde fantastisk mad. Du finder dem her:


Frankrig
To af vores destinationer i Frankrig har fantastiske restauranter med Michelin stjerner, men der er endnu flere af vores destinationer der har restauranter med en Michelin plate. Så der er endnu bedre muligheder, for at du kan nyde udsøgt mad på skiferien.
  • Alpe d’Huez: L’Espérance og Au Chamois d’Or
  • Tignes: Le Gourmet, Les Campanules og La Ferme des 3 Capucines
  • Val Thorens: Le Diamant Noir
  • Val d’Isere: La Luge, La Table d’Yonne, La Table des Neiges, La Table de l‘Ours og La Baraque 


Vil du have en verdensklasse skiferie og madoplevelser ud over det sædvanlige? Så er de bedste destinationer altså Canazei, Livigno, Sauze d’Oulx, Alpe d’Huez, Tignes, Val Thorens og Val d’Isere. Du kan finde din skiferie her, eller ringe til os på 86 800 600.

 

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, Frankrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg