<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meget skiferie for pengene? Ta' til Folgarida

Udgivet af den 24-02-2021 15:35:19

Folgarida er et charmerende, solskinsrigt skiområde med ca. 180 km pister. Her får du meget skiferie for pengene. Folgarida er sammenhængende med Marilleva og det mondæne Madonna di Campiglio.

311-1011x1024
 
Tag dine børn med

Folgarida er meget børnevenligt. Der er flere nybegynder og børnevenlige pister. Der er gode muligheder for at dine børn kan blive de helt store skientusiaster. Om aftenen kan du også tage dem med på den oplyste piste.

Er du livsnyder?

Folgarida ligger i 1300-1400 meters højde. Byen er ikke så stor, men den har, hvad du har brug for på din skiferie. Folgarida er for livsnyderen, som sætter pris på komfort og kulinariske oplevelser. Afterski er der ikke meget at komme efter, men det er dog muligt at nyde en øl eller et glas italiensk vin på terrassen. Det er også værd at besøge Folgaridas restauranter, hvor du kan nyde italienske specialiteter.

Folgarida er desværre ikke en del af vores program længere, men vi har 18 skønne destinationer i Alperne - så mon ikke, der er en, der passer til dig?

Kategorier: Italien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg