<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Livigno - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af Hubspot System den 24-02-2021 15:22:48

 

Livigno er en af Danskis italienske perler, og har noget for enhver skiløber.

Her er der mange børnevenlige pister, de ligger især nede ved byen, men er du en mere øvet skiløber, så er der også pister til dig. Vil du tilbringe resten af dagen uden for pisten, eller måske en hel dag, så er Livignos “længste piste” hovedgaden, hvor du finder alt hvad hjertet begærer. I øvrigt er Livigno toldfrit, så der er billigt på de mange spisesteder, og der er er rig mulighed for at handle elektronik og skisportsudstyr til formidable priser.

Livigno er destinationen, hvor der er noget for alle, og om du er skiløber eller ej, kommer du ikke til at kede dig.

Af: Guiderne i Livigno sæson 2018/2019

Danski-livigno-skiferie-guider

Guiderne i Livigno i Italien sæson 2018/2019 har samlet 5 gode grunde til, at du skal vælge at tage til Livigno på din næste skiferie.

Nummer 1 – Skydancer

Vores yndlingspiste her i Livigno er helt klart Skydancer eller lift nummer 19, som den også hedder. Det er virkelig som at stå på ski ned ad en sky.

Om du er til store brede sving og virkelig udnytte hele pisten, eller om du er en fartbølle, der skal ud og være den hurtigste på pisten, så er det her stedet at gøre det. Pisten er rød, og egner sig derfor til alle skiløbere, store som små, derfor er det et godt sted for hele familien at tage op, og køre nogle ture.

Er du på pisten er der også en god chance for at møde fotografen fra firmaet Foto G på denne piste. Her tager han stemningsbilleder af dem på pisten og i liften, så ikke nok med, at du kan komme ud og få fabelagtigt skiløb, så kan du også få det foreviget, hvad mere kan du ønske dig?

Danski-livigno-skiferie-piste

Nummer 2 - Kælk og kakao

Vil du prøve en af de mest halsbrækkende og sjove kælkebakker i Livigno?

Så er vores arrangement “kælk og kakao” lige noget for dig. Her kan du udfordre guiderne til ræs ned ad kælkebanen, og efterfølgende få en kop kakao for at glemme det knusende nederlag, da guiderne jo er uovervindelige grundet mange ugers træning.

Arrangementet finder sted på San Rocco-bakken, centralt for alle vores indkvarteringer, så der er ikke langt derhen, og derfor er der ingen dårlige undskyldninger for ikke at være med.

Kælkebane Ischgl Skiferie Østrig DanskiNummer 3 - La Tea da Cip & Ciop

Chip og Chap er en lille, hyggelig restaurant beliggende lidt nede for mellemstationen ved Carosello 3000. Her skal du forbi i løbet af din ferie i Livigno.

Om det er for at få en kop varm chokolade eller en bombardino, som i øvrigt er den bedste du kan få i hele Livigno, eller om du skal ind og have et frokost-pitstop - så er det her stedet.

De laver fabelagtigt mad, er ikke dyre, og så ligger restauranten ikke ud til hovedpisten, og derfor er der sjældent fyldt. Så er du øm i benene, tørstig og træt, så ved du nu, hvor du skal hen!

Nummer 4 - Rensdyrene ved Gondolen

Har du nogensinde tænkt over hvad liftpersonalet får tiden til at gå med? Her i Livigno er der et sted, hvor de bruger tiden på at passe fire rensdyr. Rensdyrene står ved midter-stationen af gondolen nede fra midtbyen.

Her er der bygget stald ind i lifthuset så rensdyrene kan gå indenfor i læ, men også være ude I solen. Det er nemt at komme hen til dem, og værd lige at hoppe af liften for at se om de vil komme hen og snakke. Skiinstruktørerne kører ofte forbi med børnene som et lille afbræk i undervisningen. Så smut da lige forbi og hils på de søde rensdyr!

Danski-livigno-skiferie-byen

Nummer 5 - Hotel San Rocco

Hotel San Rocco er Danskis egen lille perle. Hotel San Rocco har været en del af Danski-familieni mere end 35 år. Her er der altid en god og hyggelig stemning, og ejeren Ornella, samt hendes familie værner om dig, fra du træder ind ad døren til din skiferie, til at den desværre lakker mod enden.

På hotellet findes både, bar, kiosk, opholdsstue og meget mere. Desuden er det også her vi holder vores afterski, så efter en god, lang dag på pisterne er det jo oplagt at komme ned forbi baren efter en øl eller en Aperol Spritz.

Sætter du desuden pris på god mad, er du som gæst på hotellet heldig. Hver morgen får du udleveret aftenens menu med valgmuligheder til både forret, hovedret - og du får endda en hel A4-side bare med desserter. Hvis ikke det er drømmen efter en hel dag på ski, så ved vi snart ikke, hvad er.

Så har du ikke booket din skiferie endnu, så skynd dig ind at bestille skiferien til Livigno og Hotel San Rocco, så står både Ornella og vi guider klar til at tage imod dig og dine medskiløbere.

Interesseret i en skiferie til Livigno? Så kan du se mere her.

 

Kategorier: Italien, Livigno, Afterski, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg