<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lifterne åbner i Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:32:09

Ski sæsonen nærmer sig og vi kan slet ikke vente. Derfor får du her overblikket over hvornår lifterne åbner på vores forskellige destinationer - så du kan glæde dig endnu mere. 

Funitel de Peclet - C.Cattin OT Val Thorens - 009

Destinationerne i Østrig  

Elsker du også skiferie i hyggelige og autentiske Østrig? Allerede fra d. 15. november kan du komme derned, hvor Sölden's lifter åbner og du kan nyde de lækre pister. Hvis du er mere til det hyggelige Obertauern, åbner lifterne her d. 31. november. 

  

Destinationerne i Frankrig 

Lokker en skiferie i Frankrig mere? Så kan du allerede fra d. 17. november stå på ski i Val Thorens. Du kan også vente og fejre en hyggelig juleaften eller nytår i La Rosiere, hvor lifterne åbner d. 15. december. 

  

Destinationerne i Italien  

Skiferie i Italien er også noget af det bedste vi ved. I kan nyde de 1220 kilometer pister, der er at finde i dejlige Canazei, her åbner lifterne d. 6. december 2018. 

  

Hvis du ligesom os ikke kan vente med at komme ud at stå på ski, hvad så med at tage af sted allerede i december? Her har vi gode tilbud, find dem ved at trykke på knappen nedenunder.

 

Vi tager forbehold for, at destinationerne kan ændre åbningstider efter dette indlæg er udgivet, afhængig af sne mængder og så videre.

Kategorier: Italien, Frankrig, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg