<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

La Rosière - Fem hurtige fifs fra guiderne

Udgivet af den 24-02-2021 15:57:54

Vil du ned til en fantastisk lille perle i de franske Alper, så skal du tage til solrige La Rosière. I La Rosière er der (næsten) solgaranti, da destinationen ligger på en sydvendt skråning, som giver mange dejlige soldage.

I La Rosière kan du prøve kræfter med skiløb i både Frankrig og Italien, skiområdet strækker sig nemlig over San Bernado-passet, der deler området i en fransk og en italiensk side.

Destinationen byder på meget forskelligt - gastronomiske oplevelser, hyggelig og afslappende afterski, fransk gæstfrihed og meget mere.

Af: Guiderne i La Rosíère sæson 2018/2019

danski-la-rosiere-guide

Vi guider her i La Rosière sæson 2018/2019 vil gerne dele fem yndlingsting om denne smukke destination i Frankrig.

Her giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal tage på skiferie til La Rosière. Når du først har været i La Rosière, får du helt sikkert lyst til at vende tilbage.

Nummer 1 – Balkonen

Balkonen bliver La Rosière kaldt fordi byen, modsat andre skidestinationer i Frankrig, ikke ligger i en dal. Samtlige veje i La Rosière ligger som balkoner op ad bjerget. Det gør at der er en formidabel udsigt til de omkringliggende bjerge.

Det hjælper også på mængden af solstråler om dagen, da bjerget ikke danner så mange skygger. La Rosière er et af de skisportssteder, hvor der er allermest sol, og det gør det til en fantastisk solrig by.

Du kommer ikke til at savne solskin her!

danski-la-rosiere-byen-skiferie

Nummer 2 - Iglo

La Rosière er ikke just kendt for det vildeste afterski, derimod tilbydes der afterski i en iglo. Ja, du læste rigtigt - en vaskeægte iglo. Den ligger for enden af en lift, og er derfor nem at finde og let tilgængelig.

Der er intet andet end bjerge omkring igloen, og derfor en fantastisk panoramaudsigt. Her kan der blandt andet nydes godt af, både store fadbamser til de voksne, og varm kakao til de små.

En rigtig hyggelig måde at holde afterski på, og det tillader at alle aldre kan være med. Det plejer at være en stor succes..

Nummer 3 - Nyt skiområde

Et helt nyt skiområde er åbnet under sæsonen 2018/2019. Det bringer dig endnu højere end tidligere, nemlig helt op på 2.800 meters højde.

Her er der udsigt til bjerget Mont Blanc, en god lang rød piste og tilmed en del nye markerede off-piste ruter, så du kan få lidt ekstra eventyr på din skiferie.

la-rosiere-skiferie1

Nummer 4 - De Tre Bjørne

Frankrig er kendt for crepes, og her i La Rosière har vi vores helt eget creperie. Her finder du både det sødeste personale og de bedste crepes. De bliver bagt, så snart du har bestilt, og du kan tilmed få lov at kigge på, mens de tilberedes.

Stedet hedder De Tre Bjørne, og hele stedet er dækket til, med diverse bamser og bjørne. Pandekagerne er også opkaldt efter forskellige bjørne.

Der er mildes talt SÅ hyggeligt - en klar anbefaling fra os til dig.

Nummer 5 - Paret Ride

En af de sjoveste aktiviteter du kan lave i La Rosière er Paret Ride. Det er en arrangeret kælketur ned ad hovedpisten til 12€. Du tager sidste lift op, får instruktion om styringen og derefter er det bare afsted. Simpelt, men utroligt sjovt!

Du får en lidt anderledes kælk, som gør, at du har en slags ski mellem benene. Den her kælk kan give fart over feltet, tro mig. Der holdes tre stop undervejs, så du kan få taget lidt gode billeder af solnedgangen, eller bare nyde udsigten.

Ved sidste stop, og sidste del af pisten, afholdes en konkurrence, om hvem der kommer først ned. 1, 2, 3 GO!

Du slutter det hele af med en kop varm vin eller kakao for enden af pisten. Simpelthen den bedste aktivitet udover skiløb!

Hvis du føler dig inspireret til en skiferie i La Rosière, kan du se mere her.

 

Kategorier: Frankrig, Guidernes fif, La Rosiére, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg