<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kom på skiferie helt til påske

Udgivet af den 24-02-2021 15:56:17

Nu er det ski igen, nu er det ski igen og skisæsonen varer helt til påske! Rigtig mange danskere er faktisk ikke klar over, at det ikke kun er julen der varer lige til påske. Du kan nemlig komme på skiferie til og med uge 16 med Danski.

RS998_Leogang-052

Mange forbinder skiferier med uge 7 eller ugerne omkring, men faktisk er skisæsonen meget længere! Så hvis du endnu ikke har været afsted på ski i år – eller du gerne vil afsted en gang til, så har du stadig muligheden.

Få det for dig selv - næsten...

Fordelen ved at rejse uden for hovedsæsonen er, at der er mere plads på pisterne – lige på nær selve påskeferien, hvor der naturligvis er mange der tager på skiferie. Men i ugerne op til påskeferien er der ikke så mange mennesker på pisterne, så du kan for alvor øve dig på dine skills, uden mange til at grine af dig, hvis det (mod forventning) kikser. Desuden er der også kortere kø ved liften, så du kan nå flere ture ned af pisterne.

Sne og solskin

Mange tror fejlagtigt også, at der ikke er mere sne på pisterne til påske. Men det er der! Og hvis det skulle knibe med sneen, har destinationerne snekanoner, så du stadig kan køre som tosset ned af de pister! Desuden er en af de største fordele ved at rejse senere på sæsonen, at der er flere solskinstimer – og der findes ikke noget bedre, efter en dag på pisterne, end at smide sig i en liggestol med en kold øl, åben jakke og et par solbriller med solen lige i ansigtet. Se snestatistikken i påsken de sidste par år her.

Tre fordele ved at rejse senere på sæsonen 

NR. 1 – Der er færre mennesker på pisten
NR. 2 – Der er mindre kø ved lifterne (og hvem synes ikke det er dejligt?)
NR. 3 – Flere solskinstimer – men stadig skønne snerige pister

Vil du gerne afsted på skiferie? Så se hvor du kan komme hen frem til påske her – eller ring til os på 86 800 600 og få et godt tilbud.

Kategorier: Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg