<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danski og Oure's Skibootcamp

Udgivet af den 24-02-2021 15:38:21

Skihøjskole + træningslejr = Skibootcamp. Ta' med på en insentiv træningslejr i Alperne. 4 dages forrygende skiferie i Alpe d’Huez med Oure, Rossignol, Politiken, Danski og de 2 stjerner fra TV programmet "To på Ski” Thomas Uhrskov & Rasmus DJ. 

fælles_2-1024x695


Danski og Oure’s Skibootcamp er for dig, der ønsker en ferie med skitræning og samvær. Skibootcamp er 4 fantastiske og intensive skidage, hvor du hver dag vil få undervisning af Oure’s professionelle og dygtige instruktører. Dagen starter med morgensamling, hvor vi efterfølgende vil bevæge os ud på ski. Bootcampen tilbyder også video analyser, afterski, hygge og god mad.

Bootcampen er i Alpe d’Huez fra d. 26-30 marts. Alpe d’Huez er et stort og varieret skiområde, hvor du både har mulighed for at prøve de nye teknikker af på pisten, bevæge dig ud på puklerne eller i off-pisten. Da BootCampen ligger sent på sæsonen, kan der være risiko for knap så meget sne, men dette er ikke noget problem, da det er muligt at stå på gletsjeren.

En  angst- og lykkerusprovokerende off-pistetur 

På sidste års skibootcamp dækkede politikkens Per Munch en offpistetur, hvor fire modne skiløbere kastede sig ud i sit livs første offpiste tur - en tur hvor de fire rutinerede kvinder kom igennem hele registret af offpiste-reaktioner - lige fra angstanfald til en forbløffelse over den bjergtagende skønhed. Selvom turen startede med ængstelse og angst endte den med at blive en oplevelse for livet.

"Måske er moralen, at vi alle har godt af at prøve kræfter med noget, vi ikke kan overskue. Nogle kommer igennem det med høj puls, andre ved at sænke ambitionerne. Og så er der dem, der er nødt til at tage tilløb, før det lykkes." - Per Munch, Politiken

Læs resten af den spændende artikel her

Kontrol over skien

De 60 deltager bliver delt i hold efter niveau. Holdene mødes 3 timer hver dag, hvor du får teknikken på plads, så du kan blive bedre til puklerne, off-pisten og de isede og opkørte pister. Instruktørerne fokuserer på grundpositionen og vægtfordeling.

Du vil opleve at du får mere kontrol over dit skiløb og du vil føle dig mere sikker i dit skiløb. Vi slutter ferien af med et gennemløb på portbanen.

2014-04-09-11.36.50-1024x683

Få en analyse af dit skiløb

Bootcampen fokuserer meget på skiteknikken og instruktørerne benytter film, så det er nemmere at kunne analysere dit skiløb. Der vil være videoanalyser på 1. og 3. dagen, så du kan se, hvad der skal arbejdes på og hvor meget du har udviklet dig.

Udover skiløbet, vil der også være foredrag og workshops om livet i Alperne, udstyr og vedligeholdelse af ski. Selveste Thomas Uhrskov vil give jer hans 5 bedste træningsøvelser på Signalet og Rasmus DJ, Danmarks bedste freeskier, giver sessions i park, på box og i offpisten.

2014-04-06-15.23.41-1024x683
Vi sørger for højskole stemningen

Hotel l’Eclose sørger for at du får det så nemt som muligt. Vi vil servere lækker morgenbuffet og tre retters menu til aften. Vores danske personale vil sætte rammerne for en hyggelig højskole stemning, hvor det sociale er i højsædet.

Tag på Danski og Oure’s Skibootcamp, hvis du vil lære nye teknikker og udvikle dit skiløb. 

Hvad får du?

  • Morgensamling hver dag. Dagens program præsenteres.
  • Intensiv undervisning hver dag i 3 timer med super dygtige Oure instruktøre. Max 10 pers.pr. hold
  • Rossignol Testcenter kun til jer! Prøv de nyeste ski fra Rossignol som vejleder og udlåner ski.
  • Workshop med Thomas Uhrskov på Signalet. Hans 5 bedste træningsøvelser
  • Workshop med Rasmus DJ, BoxSession, Park eller Freeride
  • Video analyse med din instruktør
  • Afterski på Folie Douce
  • Lækker 3 retters aftenmenu hver aften
  • Festaften
  • Foredrag v/Thomas Uhrskov & Rasmus DJ (om programmet To på Ski, og skiløb, at være professionel skiløber og manden i den gule jakke)
  • Foredrag v/Nikolaj Smedegaard
  • Fly fra Kastrup, inkl. transfer
  • Hotel med lækker halvpension
  • liftkort 4 dage
  • ... og en masse andet

Kategorier: Alpe d'Huez, Frankrig, Blandet

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg