<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Her får du en billig skiferie til Alperne

Udgivet af den 24-02-2021 15:55:06

Det er ingen hemmelighed, at en skiferie er en dyrere fornøjelse end for eksempel en uge i sommerhus - men det er også noget helt andet. Men hvis du gerne vil på en billigere skiferie, så er der nogle områder, der er billigere end andre. Her giver vi dig vores bud på fire destinationer, hvor du får mest for pengene på årets skirejse.

zell_am_see9

Bad Gastein 

Bad Gastein er et populært kursted, og området har opnået samme popularitet som skisportssted. Området har intet mindre end fem selvstændige skianlæg med i alt 201 kilometer piste. Den længste nedfart er 10 kilometer og skiløb op til 2.686 meters højde.

I Bad Gastein finder du skiløb for alle niveauer. Du finder også verdensklasse off-piste, en fun-park og ikke mindst den velkendte østrigske afterski. Med andre ord, så går du ikke ned på kvalitet, blot fordi destinationen er i den billige ende.

Sauze d'Oulx 

Den skjulte perle i Italien er uden tvivl Sauze d’Oulx. Området er en del af Via Lattea - det man også kalder Mælkevejen - som består af 400 pistekilometer. Hvis du har lyst til at køre uden for de markerede ruter, så er der intet mindre end 1.000 kilometer off-piste.

Selvom Sauze d’Oulx byder på en billig skiferie, så er området på ingen måde ‘billigt’ - bevares, kolde øl og pizza er (naturligvis). Du finder nogle af verdens bedste pister, og det er ikke uden grund, at de Olympiske Lege blev afholdt netop i Sauze d’Oulx i 2006. I den forbindelse blev store dele af liftsystemet moderniseret, så du kommer altså hurtigt rundt i det store skiområde.

Sestriere 

Sestriere er også en del af Mælkevejen og deler skiområde med Sauze d’Oulx. Men Sestriere skiller sig ud i forhold til mange andre destinationer. Her er det hele nemlig vendt på hovedet. Der vil ofte være fuldt pakket af ivrige italienske skiløbere i weekenden og på helligdage, men nærmest helt tomt i hverdagen. Med andre ord: Mennesketomme pister! Du skal altså ikke stå i kø ved lifterne eller slås om pladsen på pisterne.

I Sestriere kan du også se frem til 1.000 kilometer off-piste, afterski og generelt en virkelig hyggelig og charmerende stemning i byen.

Sestriere er desværre ikke en del af vores program den kommende sæson.

Livigno 

Livigno er en fantastisk skidestination i 1.816 meters højde - og skiløb helt op i 2.900 meters højde. Her er der 115 kilometers piste og det er et rent paradis for børn og nybegyndere på ski. I Livigno kommer du hurtigt rundt i området med det velfungerende liftsystem.

I Livigno er det ikke kun skiferien det er billigt, du kan også se frem til lækker mad og toldfri shopping. Du skal altså ikke bekymre dig om at blive ruineret, når du inviterer hele familien på en kop varm kakao.

Du kan rejse til Sestriere med Danski fra 3.949 kroner pr. person inklusiv et 6-dages liftkort.

Gode råd til en billig skiferie 

Hvis du gerne vil på en billig skiferie, så giver vi dig her fem gode råd

Nr. 1 - Rejs uden for sæson 

Rejs uden for højsæsonen som er julen, uge 7 og 8 samt påsken. En god og billig uge er for eksempel uge 2 og 11.

Nr. 2 - Kør selv 

Det koster jo at flyve, så hvis du gerne vil spare penge, så kan du køre selv til Alperne. Her er det dog vigtigt, at du indregner benzin og slid på bilen - og det er faktisk ikke altid, at det kan betale sig.

Nr. 3 - Ta' til Italien 

Italien er generelt et billigere land at tage på skiferie i end Frankrig og Østrig. Vi kan dog ikke helt forklare årsagen, for Italienerne er nogle af de bedste til at vedligeholde pisterne og liftsystemet - men det er jo bare win-win for dig, at priserne hertil stadig er lave.

Nr. 4 - Se dig for 

Husk at se grundigt på hvad du betaler for. Hvis du for eksempel sammenligner en lejlighed og kør selv skiferie i et lavt beliggende område med et hotel med halvpension, fly og i et af Verdens Bedste skiområder, så vil prisen være forskellig. Mange steder kan du faktisk få en billigere skiferie ved at bo på hotel med halvpension, og på den måde kommer der heller ikke mange uforudsete udgifter.

Nr. 5 - Last minute 

Hvis du har is i maven og kan rejse med få dages varsel, så kan du tilmelde dig vores Last Minute liste. Her sender vi løbende kniv skarpe tilbud ud, hvor du virkelig kan spare mange penge på skiferien.

Kategorier: Bad Gastein, Italien, Livigno, Sauze d'Oulx, Sestriere, Blandet, Forberedelse til skiferien, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg