<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gunnvørs første skiferie med børn

Udgivet af den 24-02-2021 15:26:04
Gunnvør Vigardsdóttir var i julen 2018 med Danski i Alpe d'Huez på skiferie. Det var Gunnvørs første skiferie med sine tre børn - hvordan det forløb, kan du læse her.
 
Gunnvor-Danski-skiferie Gunnvor-Danski-skiferie4
 
Da jeg var 19 år og boede i Genève, tilbragte mine veninder og jeg alle vores weekender på de franske og schweiziske skiløjper. Hver fredag eftermiddag pakkede vi bilen og ræsede med stor dedikation mod Chamonix, Val d’Isere, Tignes eller Zermatt. VI sov hos venner, på hostels, i sovesale sammen med alt for mange andre skibumser, eller sågar i bilen - alt for en tur på bakken og halfpipen.
 
Før jeg blev mor ...
.. regnede jeg helt bestemt med, at mine børn ville stå på ski, fra de var helt små. Men så blev jeg mor, og én ting er teori, noget andet er praksis: De sidste ni år har jeg enten været gravid eller haft en baby under to år. Og mens der kom flere børn til, blev den førstefødte ældre og ældre, stadig uden at komme på skiferie. Hvert år har jeg med længsel set på billeder af powder fra Alperne og tænkt 'næste år'. 
 
Gunnvor-Danski-skiferie3  Gunnvor-Danski-skiferie2

NU skulle det være
I år havde jeg traditionen tro igen en baby under to år, men jeg kunne umuligt vente længere. Derfor undersøgte jeg, hvilke rejsebureauer der gør det bedst for familier med både små og store børn. Det var vigtigt for mig at finde et hotel, som lå tæt på liften, så det var nemt at komme til løjpen om morgenen. Det var også vigtigt, at der var dansk skiskole til mine store børn på 8 og 5 år. Derfor tog jeg med Danski til Alpe d’Huez med kæmpestore forventninger, jeg har jo glædet mig i ti år!
 
Rejsen levede op til alt, hvad jeg kunne drømme om. Søde, hjælpsomme guider på hotellet hjalp mig hver morgen med at få børnene op til skiskolen, og det var guld værd, at jeg kunne blive hjemme med min mindste på 1 år. Mine piger var vildt glade for skiskolen, og om eftermiddagen når de var færdige, kunne vi alle mødes på bakken. Flere af dagene blev min søn passet af en sød guide på hotellet, så jeg selv kunne køre med mine piger. Hjemme på hotellet var der lækker mad og underholdning for børnene, det var virkelig helt perfekt.
 
Den bedste start på ski, jeg overhovedet kunne tænke mig for mine børn.
 
Tusind tak for jer Danski. 
 
Vi siger tak til Gunnvør for besøget! Du kan læse mere om Hotel Le Refuge, som hun boede på i Alpe d'Huez, og vores børnevenlige skiferier her.

Kategorier: Alpe d'Huez, Historier fra skiferien, SnowyClub, Børn, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg