<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Guidernes bedste fif til skiferien i Tignes

Udgivet af den 24-02-2021 15:11:57

Vores dygtige guide Pernille har tilbragt sæson 2015/16 i Tignes. Nu er hun kommet hjem med en masse gode fif, tips og tricks til din kommende skiferie i Frankrig. 

X2V5201

Hvilke tre pister er dine favoritter?

 • "Grattalu": En skøn blå pist i "Val Claret" området. Den er bred og blå, og du kan både få god fart på og optimere dit skiløb.
 • "Plan Millet": Området mellem Tignes og Val d'Isère kaldes "Espace Killy". Det er et enormt stort område med over 300 km. perfekt tilrettelagt skiløb. I Val d’Isere området ligger "Plan Millet", som er en skøn blå boulevard.
 • "Moraine": På gletsjeren i Val d’Isere ligger "Moraine". Det er en fantastisk pist for den bedre skiløber, og er bestemt et besøg værd.

Hvor finder man de tre bedste børnepister?

 • "Rosset": pist i midten af "Le Lac".
 • "Lavachet": Rigtig god og bred begynderbakke.
 • "Verte": Lang grøn pist i "Espace Killy" området.

Hvilken hemmelig skijuvel/piste vil du røbe?

Tignes og Val d’Isere gemmer på en hemmelig piste kaldet "Perdu". Pisten er en off-pist tur, som kræver, at du er en habil skiløber. "Perdu" fører dig igennem skoven og klipperne ned til "La Daille" i Val d’Isere. Det er en smuk og anderledes tur. Jeg anbefaler selvfølgelig, at alt off-pist sker med rette udstyr, en guide og cart neige (off-pist forsikring).

Hvor finder man de tre bedste afterskisteder?

 • "La Folie Douce": Afterski på pisten. Dette er altid en fest!
 • "Couloir": Her er der i løbet af ugen hyggelig live musik, og forstår at skabe en afslappet stemning.

Fortsætter afterskien ud på aftenen/natten, er "Blue Girl" stedet at være. De spiller en blanding af nye og gamle hits, og har et danse gulv med plads til en svingom eller to.

Hvilke tre restauranter/cafeer skal besøges?

 • "La ferme des 3 capucines": Fransk mad i idylliske og landlige omgivelser.
 • "La Pignatta": Italiensk mad i alperne.
 • "Tignes Cusine": Wok og wraps til billige penge. Tignes Cusine er perfekt på en solskinsdag, hvor du kan nyde vejret fra terrassen.

Nævn dine tre yndlings steder

På toppen af "Grand Pre" er den mest fantastiske udsigt. Her kan man se udover uberørte alper – klart et besøg værd!

Man har ikke været på skiferie i Frankrig, hvis man har været et smut forbi La Folie Douce. Her er altid en fantastisk stemning og der er danse show, inden afterskien rigtig sætter i gang.

"La ferme des 3 capucines": En fantastisk og idyllisk restaurant som helt klart er et besøg værd. Et 'must try' på en skiferie i Frankrig.

Det skal du vide om Tignes

Gletsjeren i både Tignes og Val d’Isere er klart et besøg værd, når du tager turen forbi Tignes. Du har her mulighed for nogle dejlige og snesikre pister og en skøn udsigt over de franske alper.

Kategorier: Tignes, Frankrig, Blandet, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

  Senest blogindlæg