<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Guide: Ta' på ski med

Udgivet af den 24-02-2021 15:18:34

Skal du på skiferie med vennerne, familien, kæresten eller måske på tværs af generationer? Så kan det være svært at finde ud af, hvilken destination der er den helt rigtige at tage til Danski giver dig her et overblik over, hvor det er godt at tage hen, alt efter hvem du rejser med.

Schladming2

Skiferie med vennerne 

Skal du på skiferie med alle vennerne, måske en herre- eller tøsetur? Så skal der som oftest gerne være lidt gang i byen, fart over feltet, god afterski og gerne en fest eller to efter. Søvn er der ofte ikke meget af, men der er masser af fedt skiløb, gode grin og kolde fadbamser. Hvis du og dine venner gerne vil på sådan en skiferie, så er der ingen tvivl. I skal virkelig overveje en skirejse til én af følgende destinationer: 

valdisere-born-danski

Skiferie med børnefamilien 

Skal du på skiferie med dine skønne unger, så er det noget helt andet, der er i fokus. Der skal være gode, børnevenlige pister, gerne være roligt om aftenen og varm kakao skal altid være inden for rækkevidde - det kan redde enhver situation! Endnu bedre er, hvis der er et børneområde, hvor børnene kan boltre sig blandt dyr, bamser og lyde. Her anbefaler vi helt klart disse tre destinationer, som bare er nogle af Europas mest børnevenlige områder: 

 

skiferie-tignes5

Skiferie med kæresten 

Drømmer du og kæresten om en romantisk skiferie for to, hvor I ikke bliver forstyrret af børn der larmer hele aftenen eller unge, fulde store grupper der går fra bar til bar? Hvor der er plads til hygge, kærlighed og masser af gode grin. Så skal I helt sikkert overveje en af følgende destinationer – vi lover, det bliver en tur, I sent glemmer! 

CANAZEI-nyhedsbrev-danski

Skiferie på tværs af generationerne 

Skal hele familien, svigerfamilien, bedsteforældrene og kusinerne på én stor skiferie sammen? Så sætter det visse krav til destinationerne. Det kræver nemlig, at der er noget for alle – og ikke kun for nogle. Destinationerne skal gerne have pister i alle sværhedsgrader, ophold med underholdning for både store og små, en by hvor der er gode caféer og restauranter – men også mulighed for underholdning i form af bowling eller skøjtebane. Kravene er mange – men heldigvis ikke umulige at opfylde i Alperne! Se bare nærmere på følgende tre destinationer, som er perfekte til en skiferie på tværs af generationerne. 

Uanset hvem du skal på skiferie med, så kan vi hjælpe med et gratis, uforpligtende tilbud. Klik på knappen herunder og lad os hjælpe dig med at komme på skiferie. 

 

Kategorier: Alpe d'Huez, Canazei, Ischgl, Livigno, Sauze d'Oulx, St. Anton, Val d'Isere, Wagrain, Obertauern, Alpendorf, Saalbach-Hinterglemm, Sölden, SnowyClub

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg