<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Grupperejser hitter blandt danskerne

Udgivet af den 24-02-2021 16:05:53

Jo flere på ski, jo bedre? Der er noget helt specielt ved at rejse en hel flok på skiferie sammen. Du har nogle at dele alle oplevelserne med, alle har nogle at stå på ski med og afterski er lidt sjovere, hvis man er en hel flok.

fælles_2-1024x695


Grupperejser er et hit hos danskerne, og det er de i vores gruppeafdelinger slet ikke i tvivl om. Vi har grupperejser til alle aldre og vi giver også jer mulighed for selv at sætte jeres præg på turen.

Gruppe skitur er for alle

En grupperejse kan være en hel uge eller kun en miniferie, det er helt op til jer. Det er også helt op til jer om i vil indlogeres på vores hoteller eller i et af vores store chalet’er, hvor der er masser af plads til jer alle sammen.

Er du single, eller er din bedre halvdel bare ikke til skiløb? Det skal ikke være en hindring. Danski arrangere nemlig soloture. Det er med vilje, at vi ikke kalder dem singleture, da det bestemt ikke er et krav, at man er single. Man skal bare være sig selv, kunne lide at stå på ski (eller have lyst til at lære det) og så skal man være social. Man møder en masse nye spændende mennesker, får stået en masse på ski og har generelt bare den bedste tid.

Er du også blevet lidt hooket på at samle alle vennerne eller hele familien, og smutte en tur sydpå til sne, lækkert skiløb og hyggeligt samvær? En skiferie er i hvert fald et godt break fra en hverdag fyldt med arbejde, fritidsinteresser og 1000 andre ting man skal nå. At det så er sammen med ens bedste venner eller familie kan kun være en bonus!

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe på 86 800 600 – vi vil så gerne hjælpe dig med at arrangere din grupperejse til Alperne.

Kategorier: Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg