<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Derfor elsker vi børnevenlige Wagrain

Udgivet af den 24-02-2021 15:15:16

Danskis guider i Wagrain i sæsonen 2017/18 er helt vilde med Wagrain, og det kan vi se, at mange andre også er! Især familier med både store og små børn stortrives her. Wagrain er klart en af de destinationer i Alperne, hvor der er allermest oplagt at tage hen med dine børn, hvis det er en af de første gange, de er afsted på ski. Men Wagrain er generelt et fantastisk område for alle skiniveauer. 

danski-skiferie-wagrain-guider

Af: Danskis guider i Wagrain sæsonen 2017/18 

NR. 1 - Danski Klubhotel Widmoos

I Wagrain har vi vores fantastiske Danski Klubhotel Widmoos med dansktalende personale. Hotellet er placeret helt perfekt lige ved pisten, så du slipper for at bære rundt på skiene eller skulle med en skibus. Udover at du nemt kommer op i skiområdet fra hotellet, så er der også en blå pist i ”baghaven”. Den er perfekt at øve på, eller bare slippe børnene løs på om eftermiddagen, hvis de er friske på mere skiløb. Alt imens kan du nyde en kold øl på terrassen og se dine børn boltre sig med andre børn i sneen.  

Vi guider er utroligt glade for at tilbringe meget tid på Danski Klubhotel Widmoos, og meget af tiden går med at lave sjove aktiviteter for børnene. Vi arrangerer for eksempel pizzaaften, kælketure, tegner og leger. Desuden kigger vores søde maskot Snowy også gerne forbi flere gange i løbet af ugen. Der er altså mange muligheder for at børnene finder mange nye legekammerater. Det betyder, at imens børnene leger og hygger sig med hinanden, så er der plads til at de voksne kan slappe lidt af efter dagens skiløb.  

Herunder kan du tage med guiderne på tur rundt i Wagrain. 

NR. 2 - Fantastisk skiløb

Skiløbet i Wagrain er fantastisk for hele familien. Her er nemlig pister for alle niveauer. Har I børn med, som er ligeså glade for at lege, som de er for at stå på ski, så tag dem med i Winterwelt. På Middelstationen af Rote 8 er der et helt område kun for børn bestående af transportbånd, kælkebane og slalombaner. Det vil ethvert barn elske! 

Vi guider kan desuden også anbefale at besøge Kleinarl, som blot ligger en 7 minutters skibustur fra Wagrain. Her har du nemlig også liftkort til, og det er oplagt at tage dine børn med til dette område. Her er flere lange blå pister, og flere pister som skiltes som ”familie-pister”, og som navnet tydeligt siger, så er det gode pister for hele familien. Desuden er Kleinarl også kendt for deres store park ”Absolut park”. Dette tages ud i hele området, hvor I finder flere ”fun-slopes”, som mange børn nyder at tilbringe tid på.  

Ellers kan alle nyde stor glæde af Wagrains mange gode brede pister, hvor der er god plads til alle. Især her skal Rote 8 pisten, og pisten under Grafenberg liften, nævnes som nogle fabelagtige pister for alle som nyder godt skiløb. 

danski-skiferie-wagrain-familie

NR. 3 - Dansk skiskole

Når børnene skal lære at stå på ski, kan du med fordel sende dem i skiskole. Det kommer nok ikke bag på nogle, når vi siger, at når du rejser til Wagrain, så er det i selskab med mange andre danskere. Netop dét betyder, at der er dansk skiskole i Wagrain, hvor børnene altid får en dansk instruktør. Desuden består de fleste hold også af andre danske børn, som betyder at børnene kan hygge sig med de andre og få nye venner. 

NR. 4 - Mildere vejr

Wagrain er et område, hvor du kan forvente et lidt mildere vejr, med ikke alt for kolde temperaturer i løbet af vinteren. Især ikke sammenlignet med for eksempel Norge og Sverige. Det gør også Wagrain til et godt sted at tage til med børn, da børnene ikke vil fryse.  Hvis vejret ikke skulle vise sig fra sin bedste side, kan vi guider anbefale at besøge vandlandet Wasserwelt, her er flere bassiner samt rutsjebaner. Her har alle tre timers gratis adgang hver dag med dit liftkort. 

danski-skiferie-wagrain-guide-sne

Vi ses i Wagrain

Så ifølge os Danski guider burde alle med børn helt sikkert overveje Wagrain, når årets skiferie skal bestilles. Det er et fantastisk område med mange sammenhængende piste kilometer, ikke så langt hvis du vælger at køre selv. Hvis du booker fly, er transfertiden fra lufthavnen kun 1 time. Og som det vigtigste - der er masser af sjov og aktiviteter for børn i alle aldre. 

Vi glæder os til at se jer!

Kategorier: Wagrain, SnowyClub, Børn, Forberedelse til skiferien, Guidernes fif, Østrig, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg