<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Den skjulte perle - Sauze d'Oulx

Udgivet af den 24-02-2021 15:45:28

Sauze d’Oulx er en hyggelig og charmerende bjerglandsby, der er blevet invaderet af skiløbere. Den gamle bjerglandsby har fået sig et så markant løft således, at det matcher den moderne skiløbers behov. I hjertet af byen finder man dog stadig brostensbelagte gader med rustikke stenhuse, hvori du finder hyggelige vinbarer og restauranter.

danski-skiferie-sauze-d-oulx

God plads på pisterne og ingen kø til lifterne

Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det er nemlig lige præcis, hvad Sauze d’Oulx kan tilbyde. Området byder på varieret skiløb og det er både muligt at køre på ski over og under trægrænsen, hvilket giver gode muligheder for at tilpasse skiløbet til de gældende vejrforhold. Under trægrænsen finder du lange idylliske skovpister, imens du over trægrænsen finder åbne brede pister med udsigt over alperne.

danski-skiferie-sauze-d-oulx-skier

Tag en tur på Mælkevejen

Via Lattea (Mælkevejen) byder på 400 km skiløb. Her kan man tage på eventyr i et mindre end 5 sammenhængende områder. Det kan især anbefales at tage en tur til Sestriere, hvor man kan kaste sig ud i nogle af racing-pisterne, som blev brugt ved De Olympiske Lege i 2006. Man kan ligeledes også tage på heldagstur og tilbringe en hyggelig dag i det franske skiområde Montegénevre.

On-piste eller off-piste

Sauze d’Oulx byder på det hele. Er man interesseret i off-piste, byder området på intet mindre 1.000 km skiløb i uberørt terræn. Af samme grund blev mange af freeride-disciplinerne under De Olympiske Lege afholdt i Sauze d’Oulx.

danski-skiferie-sauze-d-oulx-udsigt

Ski-out, ski-in og derefter afterski

Det er muligt at stå på ski til og fra mange af hotellerne og det er nemt at komme rundt i skiområdet og mellem de forskellige lifter med de gratis skibusser. Sauze d’Oulx er herudover kendt for at være en livlig afterski by, hvilket både inkluderer pubs, cocktail barer samt restauranter og pizzeriaer til en overkommelig pris.

Kategorier: Italien, Sauze d'Oulx, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg