<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Den allerførste gang på ski

Udgivet af den 24-02-2021 15:42:13

Læser du det her, så har du måske besluttet dig for, at i år vil du prøve det der skiferie for første gang, eller måske overvejer du det? Uanset hvad, er du allerede godt på vej til store oplevelser i sneen! Når du står over for din første skiferie opstår der naturligvis spørgsmål og bekymringer, men bare rolig! 

danski-familie-skiferie-barn

Hos Danski er du i sikre hænder. Vores mission er at gøre din første skiferie til den bedste, og vi håber du bliver bidt af skiløbet ligesom os! Herunder vil vi svare på mange af de spørgsmål, som vi får fra vores gæster der skal på skiferie første gang. Har du et brændende spørgsmål, som du ikke får besvaret herunder, så tøv ikke med at skriv til os på mail@danski.dk!

Jeg vil på skiferie, men hvad gør jeg så nu?

Allerede nu er du godt i gang! Til at starte med er det en god idé at se på hvem du skal afsted med. Er det første gang på ski for jer alle, eller har I erfarne skiløbere med? Dette har nemlig betydning for hvilken destination I bør vælge. På den måde får alle en god oplevelse på ski. Hos Danski tilbyder vi skiferier til de bedste destinationer i Alperne. Der er helt sikkert også en destination der passer perfekt til netop jer!

Hvordan kommer jeg til Alperne?

Når du skal på skiferie findes der forskellige transportmuligheder, alt efter hvad du er til. Du kan komme afsted, lige som du vil, med enten bus, fly eller i egen bil. Inden du vælger transportform er der dog en række ting der er værd at overveje. Har du børn med er 20 timer i bus eller bil måske ikke lige sagen, derfor kan du også vælge at flyve til alperne. Fly er klart den hurtigste og mest komfortable transportform når I skal afsted på skiferie. På flyet kan du blot læne dig tilbage og så er du i Alperne på rekordtid!  

Hvor skal jeg tage hen?

Når du skal på ski første gang er destinationen altafgørende for oplevelsen. Hos Danski vil vi gerne hjælpe dig igang med skiløbet. Du kan derfor rejse med os til en lang række begyndervenlige destinationer - blandt andet Valloire i Frankrig. Valloire er blot en af de begyndervenlige destinationer vi tilbyder. Du kan på vores hjemmeside læse meget mere om hvilke destinationer der passer godt til begyndere. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os - så finder vi sammen den helt rigtige rejse til netop jer!

danski-familie-skiferie-snowy

Mine børn skal med, hvad gør vi?

Skal børnene med på ski, og er du bekymret for hvordan det skal gå? Det behøver du ikke være! Vi har nemlig stort fokus på netop børnene. Hos Danski ved vi hvor vigtigt det er for børnene at lege og have det sjovt mens de lærer at stå på ski. Vi har derfor mange børnevenlige destinationer. Vores børnekoncept SnowyClub er et univers kun for børn! Her er sjov, leg og læring i fokus. Her står dedikerede børneguider klar med et sjovt ugeprogram hvor børnene er i centrum. Der er selvfølgelig dansk skiskole på alle destinationer hvor vi har SnowyClub. På den måde lærer dine børn skiløbets facetter på en sikker, sjov og tryg måde! Her er der garanti for sjove oplevelser i sneen med andre børn. Vi sørger for at dine børn får en uforglemmelig skiferie!

Åh nej! Jeg har jo ikke noget udstyr?

Når du skal afsted på ski første gang er der ingen grund til at bruge en mindre formue på tøj og skiudstyr! Det meste kan du låne dig til. Ski, støvler og stave kan du leje på destinationen. Mod forventning kunne det jo vise sig at skiløb ikke er noget for dig, og så er det jo ærgerligt at investere i en masse udstyr. Forhør dig derfor blandt familie og venner om hvad de har liggende. Ellers findes der et utal af sider på nettet hvor du kan købe skitøj brugt.

Hvordan bor man på en skiferie?

Der findes indkvarteringer i alle former alt efter hvad I er til. Vi tilbyder både hoteller, lejligheder og pension. Nyder du at stå i køkkenet og forberede et dejligt måltid mad når dagen er omme - så er lejlighed det rette for jer. Vil du opleve den autentiske stemning der er på destinationen så kan du også vælge at bo på pension, som tit er drevet af lokale ildsjæle der kender alt til området.

Foretrækker du derimod at der på din ferie er sørget for det hele, og du kun skal fokusere på at lære skiløbet - så skal du helt klart vælge hotel. Vi samarbejder med mange hoteller i Alperne, men driver også vores egne hoteller med dansk personale - der er helt sikkert et hotel der passer til netop jer!

danski-familie-skiferie-barn-skiskole

Skal mine børn - og jeg selv - på skiskole?

Selvom det kan være fristende bare at klikke skiene på og suse ned af pisterne, så anbefaler vi altså at booke en skilærer! Vi samarbejder med de bedste skiskoler i Alperne og her står dygtige skilærere klar til at tage imod jer - på den måde kommer du godt fra start og får kyndig vejledning. Du får den nødvendige basisviden på plads og lærer grundteknikkerne, samtidig  med at du også lærer andre gæster at kende.

Fik du svar på det hele?

Vi håber at du nu er blevet lidt klogere på det at rejse på skiferie, og at du glæder dig til at komme afsted på ski for første gang. Har du spørgsmål eller er der noget du er i tvivl om så kontakt os endelig - vi sidder klar til at hjælpe!

Kategorier: SnowyClub, Børn, Blandet, Forberedelse til skiferien, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg