<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Den første skiferie - de bedste historier

Udgivet af den 24-02-2021 15:30:28

Forestil dig en skiferie uden pinlige øjeblikke og masser af grin? Nej, det kan man jo næsten ikke … Forleden delte Line sin oplevelse om hendes første gang på ski – og hun er heldigvis ikke den eneste, som har rodet rundt på pisten, haft et sjovt styrt, hængt fast i liften eller kørt ind i et træ. 

danski-familie-skiferie-barn

Der er faktisk ingen anden oplevelse, som minder om den første tur på skiferie. Du er pakket ind i noget gear, hvor du knap nok kan bevæge dig. Der er nogle underlige ting spændt fast under dine fødder, og alle andre omkring dig kører rigtig stærkt og meget tæt på dig. Vi elsker at høre historier om folks første gang på ski – mest fordi de er sjove, men også fordi de ender med en følelse af at have opnået noget. Den følelse du får, når du træder udenfor din komfortzone og lærer noget nyt.  

Vi har modtaget en masse morsomme og tå krummende historier, billeder og videoer, og samlet de bedste af minderne nedenunder. 

Hvordan var det nu, man bremsede? 

Noget af det første du skal lære som nybegynder på ski eller snowboard er at bremse. Det kan lyde nemt, men det er faktisk ikke så let … der kan komme mange forhindringer på pisten, og de kan nemt fungere som stopklodser.  

Stine Westerbjerg Pedersen: ”Jeg har engang nedlagt et skistativ med 1000 ski og stave ved et afterski sted…” 

Britt Faber: ”Jeg glemmer aldrig det første år, jeg stod på ski… og mente at liftkøen i bunden skulle vælte som dominobrikker. 

Lone Foged Rasmussen: ”En skam der ikke var nogen, der optog, da Emil væltede en hel skiskole…” 

Anja Lau Schjöpffe: ”Jeg husker tydeligt, hvordan Camilla nedlagde os alle, da vi skulle af stoleliften, og hvordan hun senere på dagen kørte direkte ind i et træ… der skete heldigvis ikke noget. De bedste minder fra en skøn barndom på ski.” 

En hæsblæsende oplevelse

Andre er mere uheldige på deres første tur ned ad pisterne, men de kan forhåbentligt se tilbage med et smil på læben – og vi er sikre på, at der kommet nogle suveræne skiløbere ud af jer i dag. 

Kirsten Straarup Møller: ”Historien er, at min mand skal lære at stå på ski. Efter et par dage tager han med på toppen, solen skinner fra en kongeblå himmel. Vi skal lige have en pause og stopper ved en restaurant, hvor alle sidder ude. Eller det vil sige min mand stopper ikke - men torpederer ind i øl, kaffe, spaghetti, supper mm. Efter at have undskyldt drøner han rundt og bestiller nye drikke og mad til de berørte. Efterfølgende fik han ondt, og der var desværre røget et ledbånd i en tommelfinger. Og som lægen sagde til ham; ’typisk skade for en øvet skiløber’.”  

Mikkel Hemmeshøj: ”Jeg husker min første dag på snowboard... Turoa skifield på Mt Ruapehu New Zealand... Jeg brækkede begge tommelfingre... jeg ’opdagede’ det først om eftermiddagen, da jeg hverken kunne få jakke, støvler eller bukser af. 

Fine fald og pinlige øjeblikke

Det er heldigvis langt fra de fleste, som kommer slemt til skade på skiene og brækker knogler og led. De fleste nybegyndere kan prale af nogle sjove styrt og pinlige øjeblikke, hvor man kan grine af det efterfølgende.  

Lonni Linda Svendsen: ”Da jeg stod på ski første gang for 30 år siden, faldt jeg på sådan en måde, at sneen blev skovlet op under min jakke - jeg lignede en højgravid kvinde. Det blev skyllet ned med en whisky og Baileys.”  

Annenette Maid Larsen: ”Der var lidt stille i starten – han havde lige fået lidt sne i munden, der skulle spyttes ud, før han kunne sige, han var ok. Og SÅ begyndte vi at grine. Skiferie er det bedste i verden.”  

Lone Torp Rosenkilde: ”Hahaaaa… for hulan det var sjovt! Og så køre ind i det samme træ TO dage i træk.

danski-skiferie-vaeltede-ski

Grethe delte dette skønne billede med os. Har vi ikke alle prøvet at ligge sådan på pisten?

Ses vi på pisterne?

Hvis du har stået på ski før, så kan du helt sikkert relatere til nogle af disse historier, men hvis du ikke har været af sted før – lad det ikke skræmme dig! Vi lover dig, at alle kigger tilbage på nogle af deres største øjeblikke i ski karrieren med humor og gode minder.

Kategorier: Italien, Frankrig, Historier fra skiferien, Blandet, Østrig

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg