<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danski ❄︎ Surfline: Guide til gadgets

Udgivet af den 24-02-2021 15:09:26

Vidste du, der findes skistrømper, handsker og veste med indbygget varme i, hvor du fra din telefon kan justere temperaturen? Dét er da smart, og det er netop et par smarte gadgets til skiferien, Kasper fra Surfline giver dig gode råd om. 

 
  

Hold varmen på skiferien 

Det helt nye er skistrømper, -handsker og veste med indbyggede varmesensor, så du slipper for iskolde tæer, hvis det skulle blive rigtig koldt på pisterne. Du kan som sagt justere varmen fra din telefon - både Iphone eller smartphone - nemt og bekvemt.  

Men vi ved alle, at telefoner ikke altid har det lige godt med kulde. Derfor er det en god idé at opbevare den i et plasticcover, så skulle du tabe den i sneen, er den beskyttet. Så kan du uden bekymringer tage masser af billeder, selfies og justere varmen i dine skisokker, handsker eller vest. 

Skærmbillede-2017-11-22-kl.-10.41.44

Hop i tørre, lune skistøvler om morgenen 

Ja, lyder det ikke rart? Og det kan nemt lade sig gøre, hvis du medbringer et par støvlevarmere på skiferien. På mange af vores hoteller i Alperne er der støvlevarmere, så du let kan stille dine støvler til tørring efter skidagen. Vil du være på den sikre side, er det altså bedst at medbringe dine egne. Der findes forskellige slags støvlevarmere, både en som har en elektrode nede i støvlen, som genererer varme. Men der findes også varmere, som kører på luft, så du både får lufttørrede støvler. Det redder dine skistøvler fra en rigtig grim lugt.  

Vil du vide mere om gadgets, så smut ind forbi Surfline i Egå og tag en snak med det søde personale - eller find din skiferie ved at klikke på den grønne knap herunder.

Kategorier: Udstyr, Blandet, Forberedelse til skiferien, Surfline ❄︎ Danski, Tips til skiferien

Velkommen til ...

Danskis blog!

Her på bloggen kan du finde alt, du har brug for at vide på skiferien. Guidernes guide til alle vores destinationer, gode råd til en familieskiferie med små børn, de bedste afterskisteder, snestatestikker og meget, meget mere.

Har du en idé til et blogindlæg? Så skriv til mail@danski.dk - så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dit spørgsmål!


God fornøjelse.

    Senest blogindlæg